فرمانده انتظامی الیگودرز:
بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد


پایگاه خبری لقمه: فرمانده انتظامی الیگودرز از توقیف بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سرهنگ علی اسداللهی امروز شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: مأموران انتظامی ایست و بازرسی «خمه» الیگودرز در محور اصفهان - الیگودرز به یک دستگاه کامیون مشکوک و آن را متوقف کردند.
 
وی افزود: در بازرسی از این خودرو مقدار ۱۰ تن و ۱۳۰ کیلوگرم پودر گوشت غیربهداشتی و فاقد هرگونه مجوز و قاچاق به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کشف و دراین‌رابطه یک نفر دستگیر شد.
 
فرمانده انتظامی الیگودرز با اشاره به اینکه پدیده قاچاق کالا بر پیکره اقتصاد کشور ضربه می‌زند، از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان کالا و سودجویان اقتصادی را از طریق تلفن ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15306 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد بازدید: 735 ساعت: 7:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
3 تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ مرداد
4 نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان
5 حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
7 واردات پودر تخم مرغ دردسر ساز شد/صادرات تخم مرغ متوقف شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
8 واردات زعفران تکذیب شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
9 صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
10 دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی) ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
رژیم‌های غذایـی سخت ممـنوع! از دست دادن مو یکی از نگرانی‌های اصلی زنان و مردان می‌باشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین می‌شوند.