تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران


پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از نانو فناوری کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا تولید کردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی محمودی در خصوص روند فعالیت این شرکت، گفت: در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه شدیم و توانستیم خط تولید خود را در دانشگاه شهید بهشتی راه‌اندازی کنیم.
 
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، مجوز دانش‌بنیانی این شرکت صادر شده است، یادآور شد: ما برای تولید این کامپوزیت از فناوری رنگ ذاتی بهره بردیم که در این روش ثبات رنگ کامپوزیت تولیدشده ارتقاء یافته است؛ چرا که در این روش با استفاده از فیلر نانوهیبرید، رنگ در هنگام پخت به کامپوزیت اضافه می‌شود.
 
محمودی خاطر نشان کرد: بـا اسـتفاده از ایـن فنـاوری جدیـد ذرات رنـگ بـه صـورت یکنواخـت در کل مـاده پراکنده می‌شوند و این روش موجب شده که کامپوزیت تولید شده در عین حفظ خواص نوری فوق‌العـاده از دام و کیفیت بالا برخوردار است.
 
مدیرعامل این شرکت با بیان این موضوع که پیش از این تمام نیاز کامپوزیت کشور از طریق واردات تامین می‌شد، گفت: در سال‌های ۹۱ تا ۹۷ حدود ۱۳ تن کامپوزیت وارد کشور شده است. چنین واردات بی‌رویه‌ای هزینه بسیار زیادی را برای دولت به بار آورده است. در حال حاضر ما برای ۱۰ درصد از نیاز بازار برنامه‌ریزی کرده‌ایم و اگر اقبال عمومی خوب باشد، خط تولید ما ظرفیت برطرف کردن تمام نیاز کشور را نیز دارد.
 
به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی با اشاره به قیمت بالای محصولات وارداتی، افزود: ما محصولاتی با کیفیت A تولید می‌کنیم، در حالی که قیمت آن‌ها در حد محصولاتی با کیفیت B است. ما امیدواریم تا با استفاده از این روش بتوانیم بازار داخلی و حتی خارجی را در دست بگیریم.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15307 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 798 ساعت: 2:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

  یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربه‌های تلخ موج های قبلی باشیم.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.