تولید دو داروی مهم در اصفهان/ ‌سکته مغزی هم قابل درمان ‌‌شد


رئیس دانشکده داروسازی اصفهان‌ از تولید داروی ‌‌جلوگیری از ‌سکته مغزی در دانشکده داروسازی اصفهان خبر داد.

به گزارش لقمه، سید ابوالفضل مصطفوی در آخرین مراسم از سیزدهمین همایش علوم دارویی ایران در اصفهان با بیان اینکه ‌میزان صادرات دارویی باید به 500 میلیون تومان سالانه برسد، اظهار کرد: در حال حاضر میزان صادرات دارویی ایران به 120 میلیون تومان می‌رسد که طی 5 سال آینده باید زمینه ارتقا بیشتر صادرات دارویی ایران به دیگر کشورها فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر بیشتر داروهای نوترکیب صادر می‌شود، ادامه داد: هم‌اکنون داروی ایرانی به کشورهای آسیایی، آفریقایی و اروپایی صادر می‌شود.

رئیس دانشکده داروسازی اصفهان تصریح کرد: در این همایش کشورهای آمریکایی، آلمان، دانمارک و مالزی حضور داشتند.

وی به ساخت دارویی برای بیماران آلزایمر و اعصاب و روان و داروی لخته شدن خون برای پیشگیری از سکته مغزی در دانشکده داروسازی اصفهان خبر داد و تصریح کرد: در این سه روز توانستیم به هدف اصلی این همایش که ایجاد هماهنگی و یکدستی بین مسئولان، دانشمندان، مدیران و صنایع علوم دارویی کشور و عرصه بین‌المللی بود، دست یابیم.

مصطفوی در ارتباط با داروهای گیاهی گفت: بر خلاف اعتقاد عامه مردم که این داروها را بدون عارضه و 100 درصد خوب می‌دانند باید اعلام کرد که نه این داروها کامل خوب است و نه داروهای شیمیایی صددرصد بد است.

وی با اظهار اینکه اگر عوارض داروهای شیمیایی را بیش از داروهای گیاهی می‌دانند به دلیل این است که عارضه‌های داروهای شیمیایی شناخته شد اما هنوز تحقیقاتی علمی در ارتباط با عوارض داروهای گیاهی صورت نگرفته و تاکید کرد: در حال حاضر سه داروی شیمیایی پر عارضه که به عنوان مضرترین داروهای شیمیایی می‌شناسند مثل دیبوکسین که برای بیماران قلبی استفاده می‌شود، ماده مؤثره آن از گیاه خالص است.

رئیس دانشکده داروسازی اصفهان گفت: در این همایش سه روزه مقرر شد که در تمام دانشکده‌های داروسازی کشور، ساخت و تولید داروهای سنتی جای بگیرد که در دستور کار این دانشکده نیز قرار گرفته و به دنبال مجوز آن هستیم.

وی تاکید کرد: بیشتر واردات دارویی کشور از هند، آلمان و چین است.

نقل از :فارس

کد: 1531 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 3797 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
6 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  در زمستان نارنگی درمانی کنید نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل تمیز‌ترین، مفیدترین و بی‌دردسرترین غذایی كه می‌توان در زمان ما پیدا كرد، آن‌هایی هستند كه به وسیله‌ی خود ما و در خانه درست می‌شوند(مثل انواع جوانه‌ها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.