چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد دارچین ممکن است بر نحوه جذب برخی داروها توسط بدن تأثیر بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مطالعه و تحقیق درباره مصرف دارچین به بررسی چگونگی تأثیر دارچین و ترکیبات کلیدی آن بر نحوه پردازش داروها توسط بدن پرداخته است.

 
در حالی که مقادیر کم دارچین می‌تواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد، محققان می‌گویند که استفاده بیش از حد یا در مقادیر زیاد ممکن است منجر به تداخلات دارویی شود.
 
«بیل گورلی»، محقق ارشد در مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی دانشگاه می‌سی‌سی‌پی، گفت: «ما می‌دانیم که سینامالدئید پتانسیل فعال کردن این گیرنده‌ها را دارد که می‌تواند خطر تداخلات دارویی را ایجاد کند.»
 
محققان هضم روغن دارچین و ترکیبات کلیدی آن: سینامالدئید و سینامیک اسید، شبیه‌سازی کردند.
 
آنها دریافتند که هر دو می‌توانند گیرنده‌های زنوبیوتیک بدن را فعال کنند. اینها حسگرهایی هستند که به کنترل نحوه پردازش داروها توسط بدن کمک می‌کنند. استفاده بیش از حد دارچین می‌تواند باعث شود بدن برخی از داروها را خیلی سریع دفع کند و آنها را کمتر مؤثر کند.
 
این مطالعه دقیقاً نگفته است که چه مقدار دارچین زیاد است، اما محققان هشدار داده‌اند که اشکال غلیظ دارچین، مانند مکمل‌ها، خطر بیشتری دارند. آنها به بیماران توصیه می‌کنند قبل از استفاده از مکمل‌های دارچین یا سایر محصولات مشابه با پزشک خود مشورت کنند.
 
دارچین در سال‌های اخیر، به ویژه در بین افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.
 
در واقع، یک گزارش مربوط به سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌کند که بازار جهانی دارچین بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۸، ۴۱۲.۹ میلیون دلار رشد خواهد کرد که بخشی از آن به دلیل استفاده از آن در محصولات بهداشتی و دارویی است.
 
مطالعات بیشتری برای درک کامل چگونگی تداخل دارچین با داروها مورد نیاز است.
 
گورلی گفت: «این چیزی است که می‌تواند اتفاق بیفتد، اما تا زمانی که یک مطالعه بالینی انجام ندهیم، دقیقاً نمی‌دانیم چه اتفاقی خواهد افتاد.»

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15810 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 239 ساعت: 3:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
آنتی بیوتیک را اینجوری مصرف کنیم آنتی‌بیوتیک‌ها بعد از مسکن‌ها دومین دسته از داروهای پرمصرف کشور محسوب می‌شوند که بسیاری از آنها را می‌توان بدون نسخه پزشک از داروخانه‌ها تهیه كرد.
اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.