مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: هر نوع تبلیغ مصرف مکمل‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی ممنوع است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیرضا رستمی مدیرکل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار کرد: مردم در صورت مشاهده تبلیغ یک داروی گیاهی و مکمل در شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی را نشانه غیرمجاز بودن تلقی کنند.

 
وی افزود: داروهای طبیعی سنتی و مکمل معتبر صرفاً در داروخانه‌های مجاز سراسر قابل عرضه است.
 
مدیرکل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل تصریح کرد: فرآورده‌های مکمل هم مانند سایر فرآورده‌های دارویی برچسب اصالت و کد ۱۶ رقمی دارند که در سامانه تی‌تک (www.ttac.ir) قابل ثبت یا از نرم‌افزار تلفن همراه (موجود در سامانه تی‌تک) و یا ارسال کد ۱۶ رقمی را به شماره پیامک ۲۰۰۰۸۸۲۲ قابل رصد و استعلام است.
 
وی در مورد نحوه ثبت شکایت در مورد محصولات غیرمجاز توضیح داد: سازمان غذا و دارو از طریق میزهای پیشخوان طراحی شده و قابل دسترس در تارنمای سازمان غذا و دارو در هر لحظه آمادگی ثبت و پاسخگویی به شکایات واصل در این حوزه را دارد.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15519 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير بازدید: 501 ساعت: 10:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
2 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
3 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
7 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
8 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
11 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
خودتان دندان هایتان را سفید کنید برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.