خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند


پایگاه خبری لقمه: جمعی از کارکنان وزارت جهاد کشاورزی خطاب به رئیس جمهور از نگرانی خود در زمینه گزینش وزیر دولت چهاردهم گفتند و خواستار انتصاب دکتر سید یعقوب موسوی در این سمت شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، جمعی از کارکنان وزارت جهاد کشاورزی خطاب به مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از دغدغه خود درباره انتصاب وزیر جهاد کشاورزی در دولت چهاردهم گفته‌اند. ایشان خطاب به رئیس جمهور  اظهار داشتند:

 
جناب آقای دکتر پزشکیان

 رئیس محترم جمهور

با سلام و احترام
 
به استحضار می‌رساند قاطبه خانواده بزرگ جهاد کشاورزی سراسر کشور در جریان انتخابات ریاست جمهوری حمایت بی‌شائبه خود را از شما اعلام داشتند و مستندات آن موجود است؛ ایشان هم‌اکنون دغدغه  انتخاب  وزیر جهاد کشاورزی را به دلیل ارتقای بخش کشاورزی و دفاع از مطالبات به‌حق کارکنان وزارتخانه را دارند، به همین دلیل به امید عدم تداوم شرایط فعلی با توجه به وضع موجود برای  برآورده شدن خواست کارکنان و توجه به تولید و رونق عوامل و افزار تولید در بخش کشاورزی با کمال احترام به کمیته بررسی صلاحیت نامزدهای وزارت جهاد کشاورزی و شورای راهبری و  برای کمک به اجرای برنامه‌های شما برای ایجاد دولت همبستگی ملی و خواست مردم آقای دکتر سید یعقوب موسوی را به عنوان‌ نامزد تحت حمایت خانواده بزرگ جهادکشاورزی اعلام می‌کنند.
 
با تجدید احترام

نمایندگان خانواده بزرگ جهاد کشاورزی

جمشید جان‌نثار دهکردی

یحیی عزیزی

صفرعلی عجم
 

آشنایی بیشتر با دکتر موسوی و شرکت جهاد سبز

شایان ذکر است از سوابق سید یعقوب موسیوی می توان به مدیرعاملی و عضویت هیات مدیره شرکت جهاد سبز، ریاست سازمان های جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویر احمد و جنوب کرمان(منطقه ویژه جیرفت و کهنوج قطب کشاورزی ایران) اشاره کرد.
 
شرکت جهاد سبز یکی از ۶ شرکت موسسه جهاد استقلال است که در سال ۱۳۷۵ تحت شماره ۱۲۱۸۳۲ در اداره ثبت شرکت های تهران به ثبت رسیده و ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به موسسه مذکور و شرکتهای تحت پوشش آن می باشد.
 
شرکت جهاد سبز با پشتوانه تجارب چندین ساله ، وجود متخصصین رشته های مختلف ، دارا بودن امکانات وسیع از جمله ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین ، کارخانه های منحصر بفرد بوجاری ، فراوری و بسته بندی بذر و ایستگاههای تولید بذر و نهال متناسب با شرایط آب و هوایی هر منطقه قادر به طراحی و اجرای طرحهای مختلف منابع طبیعی ، محیط زیست ، کشاورزی و دامداری با کیفیت مطلوب است.
 
شرکت جهاد سبز از جمله شرکتهای فعال موسسه جهاد استقلال در بخش منابع طبیعی نیز می باشد که از وجود حدود ۶۰ نفر از نیرو های مجرب و کار آزموده در این بخش برخوردار بوده و به عنوان یک شرکت تخصصی در زمینه بذر ونهال واجرای طرحهای منابع طبیعی وجنگلکاری وایجاد ونگهداری فضای سبزفعالیت می نماید کارخانجات فرآوری بذر شرکت منحصر به فرد بوده و بذور دانه ریز را بابالاترین خلوص در بین کارخانجات بوجاری سطح کشور بوجاری وفرآوری می نماید .
 
در عین حال شرکت جهاد سبز در زمینه مطالعات منابع طبیعی ، بیابان زدائی و تهیه طرحهای مرتعی دارای بالاترین رتبه (رتبه ۳) از سازمان مدیریت و برنامه ریزی میباشد.
 
شرکت جهاد سبز دارای یک شرکت زیر مجموعه به نام شرکت بهپروردام شهر قم است که بزرگترین مجتمع دامپروری کشور را ایجاد می کند. 
 
شرکت جهاد سبز با دارا بودن یکی از بزرگترین نهالستانهای کشور در شهرستان کرج سالیانه بطور متوسط بالغ بر ۳ میلیون اصله انواع نهال مثمر و غیر مثمر را تولید ودر اختیار منابع طبیعی – فضای سبز شهرداری ، آبخیزداری وعموم قرار می دهد این تولیدات جملگی دارای شناسنامه تولید و از مراجع ذیصلاح دارای گواهینامه میباشند .

مسئولیت اجرای طرح های نمونه کشاورزی فراسرزمینی با هدایت وزارت جهاد کشاورزی به عهده این شرکت قرار گرفته و شرکت جهاد سبز به عنوان پرچمدار این حرکت، اقدامات خود را از اواسط سال ۱۳۹۴ بطور جدی آغاز نموده و بسترسازی مناسب برای حضور کشاورزان و سرمایه گذاران ایرانی در کشورهای هدف را در اولویت برنامه های مطالعاتی و اجرایی خود قرار داده است.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 15531 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد بازدید: 490 ساعت: 6:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
7 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
8 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
9 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی راه‌های رفع سردرد در زمستان از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.