ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم


پایگاه خبری لقمه: وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: در سوابق مدیریتی من همکاری با بسیاری از افراد از همه گروه‌ها وجود دارد و فعالیت سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می دانم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، نشست هم اندیشی وزیر پیشنهادی بهداشت با مسئولین سازمان نظام پزشکی و سازمان نظام پرستاری عصر سه‌شنبه به میزبانی سازمان نظام پزشکی برگزار شد.
 
در این جلسه رئیس کل سازمان نظام پزشکی، رئیس شورای عالی نظام پزشکی، رئیس و برخی اعضای شورای عالی نظام پرستاری، رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی، برخی اعضای شورای عالی و معاونین سازمان نظام پزشکی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.
 
در این جلسه که به دعوت سازمان نظام پزشکی در بیمارستان معیری برگزار شد، برخی مشکلات در حوزه پرستاری، پزشکی و نظام سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
رئیس کل و رئیس شورای عالی نظام پزشکی ضمن ابراز خوشحالی از انتخاب دکتر ظفرقندی به عنوان یکی از افراد با سابقه، شناخته شده و آگاه به مسائل جامعه پزشکی ضمن بیان دغدغه‌ها بر حمایت از ایشان تاکید کردند.
 
رئیس شورای عالی نظام پرستاری و برخی اعضای این شورا نیز با بر شمردن شرایط حساس فعلی در ادامه حیات شغلی پرستاری بویژه در حوزه تعرفه گذاری نیز ابراز امیدواری کردند با حضور دکتر ظفرقندی در رأس وزارت بهداشت، شرایط نیروی انسانی حوزه سلامت بهبود یابد.
 
در پایان جلسه نیز محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت، ضمن تشکر از حاضران، وزارت بهداشت را یک وزارت خدماتی دانست و افزود: در سوابق مدیریتی من همکاری با بسیاری از افراد از همه گروه‌ها وجود دارد و فعالیت سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می دانم.
 
وی گفت: در جلسات کمیسیون‌ها خوشبختانه در خصوص مسائل مدیریتی و علمی اینجانب هیچ بحثی وجود ندارد و اگر بار مسئولیت بر دوش اینجانب قرار گرفت، از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهم کرد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15579 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد بازدید: 569 ساعت: 7:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

  غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
به موهایتان سس مایونز بزنید! توصیه‌ها و هشدارهای دکتر بهروز باریک‌بین درباره صاف کردن، فرکردن و ترمیم موهای آسیب‌دیده را بخوانید.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.