صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خواص فوقالعاده ذرت پخته
خواص فوقالعاده ذرت پخته
كارشناسان تغذیه در یك مطالعه جدید تاكید كردند كه ذرت به دلیل دارا بودن خواص تغذیهای مفید برای تقویت سلامت بدن و مبارزه با بیماریهای قلبی و سرطان سودمند است.
به گزارش لقمه،این كارشناسان در مطالعه جدیدی كه به تازگی در دانشگاه كورنل انجام گرفته نشان دادند كه طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل كاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A) میشود كه این مواد تاثیر به سزایی در كاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان دارند.
به گزارش پایگاه اینترنتی كانسریتم، به رغم این باور عمومی كه فرآوری كردن میوهها و سبزیها باعث كاهش ارزش غذایی آنها میشود اما متخصصان تغذیه میگویند ذرت پخته حتی پس از كاهش ذخیره ویتامین C خود، خاصیت آنتی اكسیدانیاش را حفظ میكند. در واقع پختن ذرت باعث میشود كه خاصیت آنتی اكسیدانی آن تا 53 درصد افزایش پیدا كند. علاوه بر آنتی اكسیدانها، این ماده غذایی مهم پس از طبخ تركیبی موسوم به اسید فرولیك آزاد میكند كه خواص فوق العادهای دارد. این خواص در ذرت شیرین به مراتب بیشتر است.
همچنین بتاكاروتنهای موجود در ذرت تاثیر فوق العادهای در پیشگیری از واكنشهای اكسیدیته در بدن دارد و در نتیجه از بروز سرطانها جلوگیری میكند. ذرت در عین حال منبع مفیدی از املاح و ویتامینها شامل پتاسیم، فسفر، آهن و «تیامین» است.
نقل از :ایسنا
کد:
1559
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ شهريور
بازدید:
13771
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران
۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2
کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج
۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
3
سازمان ملی استانداردبه اظهارات نماینده مجلس درباره ذرت آلوده پاسخ داد
۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
4
جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
5
کشت فراسرزمینی ذرت ایرانی در ۳ کشور جهان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
6
قیمت تخممرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید!
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7
دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8
طرز تهیه مینی تاکوی مرغ
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9
ایران برای خرید جو و ذرت وارد بازار شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10
تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11
قیمت منطقی تخممرغ شانهای ۱۲ هزار تومان!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند
یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...
مصرف آب گوجهفرنگی موثرتر از نوشابههای انرژیزا
کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...
مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟
رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی میدهد و باعث آ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند
فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربنهای سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروههای در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماریهای قلبی، ریوی بیشترین آسیب را میبینند.
توصیههای مهم پس از پرخوری
اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش میکنیم یک رژیم غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فستفودخوری به سرمان میزند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنشهای التهابی نشان میدهد.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته
سکته مغزی یکی از بیماریهایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز میکند و بهطور ناگهانی نمایان میشود. برای همین هم بسیاری از افراد میخواهند با شیوههای پیشگیری از آن آشنا شوند.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن
پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است