طرز تهیه مینی تاکوی مرغ


پایگاه خبری لقمه: تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیلا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر. تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند.امروز قصد داریم تا روشی ساده، آسان و سریع برای پخت تاکوی مرغ را به شما آموزش دهیم. 

 
طرز تهیه  مینی تاکوی مرغ
 
مواد لازم(برای۴ نفر):
 
روغن زیتون                             ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ                              ۱ عدد
نمک                                     به میزان لازم
 
فلفل سیاه                             به میزان لازم
روغن گیاهی                          به میزان لازم
نان ترتیلا                               ۶ عدد
خامه ترش                             ۱/۴ پیمانه
کاهو                                     ۳ قاشق غذاخوری
پنیر فتا                                  ۳ قاشق غذاخوری
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه مینی تاکوی مرغ:
۱- از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.
۲- در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.
۳- کاهو رو خرد کنید.
۴- پنیر رو تکه تکه کنید.
۵- طرز تهیه سالسا رو در اینجا ببینید.
مینی تاکوی مرغ از مجموعه دستورغذایی های فود نت‌ورک هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
 
طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن زیتون رو روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. مرغ رو در سینی فر بذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغزپخت بشه، در فر بپزید. مرغ رو از فر خارج کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک بشه. بعد از خنک شدن، مرغ رو ریش ریش کنید.
 
در ماهیتابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بذارید و نان رو رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها رو تا از همه طرف طلایی بشن برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندان ها رو از تاکوها خارج کنید.
 
تاکوها رو به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکه های پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپز باشی

کد: 13572 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 3915 ساعت: 12:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
4 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
بااین میوه ها پوستتان را "لیزردرمانی" کنید قبل از آنکه به سراغ درمان های گران قیمت برای زیبایی پوست صورتتان بروید می توانید مصرف این میوه ها و سبزیجات و تاثیر معجره آسای آن بر پوست صورتتان را امتحان کنید.
گروه خونی A، زخم معده می آورد! همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیت‌های روزمره مان مختل می‌شود!