صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
12 نوشیدنی مفید که شما را سرحال می کند
12 نوشیدنی مفید که شما را سرحال می کند
لقمه: با این نوشیدنی ها که شامل مخلوط میوه ها یا تغییر خلاقانه لیمونادهای سنتی می باشد سر حال شوید.
۱ – شربتی خنک کننده
نعنای تازه و آبلیمو این معجون معطر را سر حال می آورد . استفاده از لیمو و نعنا در ترکیب این نوشیدنی باعث تازگی و طروات بخشی آن را افزایش می دهد . نعنا و لیمو را با مقداری آب گازدار مخلوط کنید.
۲ – نوشیدنی هندوانه
این نوشیدنی ترکیبی از پوره میوه با یخ و آب گازدار می باشد . برای خامه دار شدن آن یک قاشق پر ماست به نوشیدنی اضافه کنید و برای تزیین هم از تکه های میوه استفاده نمایید.
۳ - معجون خنک کننده هندوانه
برای درست کردن این نوشیدنی هنودوانه مخلوط شده را با آب انگور سفید ،آبلیمو ، شکر ، نعنا و آب گازدار ترکیب نمایید و یک نوشیدنی خوشمزه درست کنید.
۴ – نوشیدنی خیار
برای مزه دار کردن و شیرین کردن آب از لیمو ، خیار و نعنای تازه استفاده نمایید و یک نوشیدنی خوشمزه و متفاوت تهیه کنید.
۵ - نوشیدنی توت و انبه
ترکیب آب گازدار با طعم توت با میوه های تازه نوشیدنی شیرین و خنکی می شود که در ترکیبش از شکر استفاده نشده است.
۶ – چای سبز هلو – نعنا
اضافه کردن نکتار هلو و نعنای تازه تغییری در طعم این چای کم شیرین ایجاد می کند.
۷ – چای انبه نعنایی
این آیس تی با طعن انبه و نعنا را مقداری شیرین کنید.
۸ – خنک کننده با طعم انواع توت
این خنک کننده آکنده از توت فرنگی ، تمشک و قره قاط ( تمشک آبی ) نوشیدنی خنک کننده بسیار مناسبی برای رفع عطش می باشد . برای کسب نتیجه بهتر با میوه های کاملاً یخ زده شروع کنید.
۹ – آیس تی ( چای سرد ) با طعم توت فرنگی
می توانید به جای استفاده از توت فرنگی تازه از توت فرنگی های فریز شده برای این آیس تی استفاده نمایید . حواستان باشد که از توت فرنگی های شیرین نشده استفاده نمایید.
۱۰ - آب با طعم دلپذیر لیمو
زمانی که چند برش لیمو ترش و چند پر از گیاهان معطر را برای ساعتی یا بیشتر در ۱ لیوان آب بریزید و بگذارید برای ساعتی یا بیشتر بماند آب طعم فوق العاده ای پیدا می کند و از نوشیدن آن بسیار لذت خواهید برد . از اضافه کردن شکر به این نوشیدنی خوداری نمایید . این نوشیدنی برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد.
۱۱ - آیس تی نعنایی
با استفاده از این چای میوه ای با طعم پرتقال و لیمو به همراه نعنا در تفریحات بیرونی از منزل تشنگی اعضای خانواده اتان را برطرف نمایید.
۱۲ – چای تمشک داغ و ادویه دار
این نوشیدنی طعم بسیار خوبی دارد و رنگ قرمز یاقوتی آن بسیار چشم نواز است . تمشک های فریز شده ( در صورتی که فصل تمشک تازه تمام شده باشد و به تمشک تازه دسترسی نداشته باشید ) این امکان را فراهم می آورد تا در هر زمانی از سال از نوشیدن این چای عجیب لذت ببرید . با اضافه کردن تمشک به چایتان کمی از طعم های معمولی چون پرتقال و ادویه فاصله بگیرید.
نقل از :سیمرغ
کد:
1575
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ شهريور
بازدید:
9107
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2
خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3
افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4
عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5
گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6
قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت
۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8
قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9
با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10
گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11
قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است
لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...
شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزهتر شود!
پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...
شادابی پوست با پنج اکسیر جوانی
زیبایی و جوانی برای همه مهم است.شما میتوانی بدون م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟
درباره میوهها پرسشهای زیادی پرسیده میشود اینکه میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامینها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان میشود؟ اینکه میگویند زیادهروی در مصرف میوهها باعث افزایش تریگلیسیرید خون میشود صحت دارد؟ آیا میشود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا میگویند میوه را زود قاچ نکنید؟
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو
لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
نکاتی دربارهی غذاهای مانده
غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن
ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوجهای جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروریها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است