تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی


رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوری‌های موجود در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه با حمایت ستاد آب، انرژی و محیط زیست معاونت علمی ریاست‌جمهوری در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فناوری‌های نوین در حوزه‌ها و بخش‌های تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا، نگهداری، انبارداری و افزایش ماندگاری، بسته‌بندی و فرآوری، ترویج و آموزش کشاورزی با به کارگیری فناوری‌های نوین آموزشی(متاورس و ...)، کاربرد هوش مصنوعی/ اینترنت اشیاء و ...، سنجش و پایش میزان ضایعات، تولید محصولات جدید(با ارزش افزوده بالا)، زیست فناوری و ژنتیکی و نان و شیرینی و پسماندها و محیط زیست از محورهای این رویداد است.

 
به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، به ۱۰ ایده/ فناوری برتر جوایزی اعم از نقدی و غیرنقدی، فضای استقرار، معرفی به نهادهای حامی/سرمایه‌گذار و معرفی به رسانه‌های استانی و ملی اعطا می‌شود.
 
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات به نشانی agriwaste.areeo.ac.ir مراجعه کنند. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15718 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر بازدید: 554 ساعت: 4:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برگزاری رویداد ملی پای کار ایران قوی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ آبان
2 تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
3 رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران؛ گام نخست برای رسیدن به دولت مردمی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير
4 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
5 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
7 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
8 ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 رییس سومین جشنواره فیلم سلامت منصوب شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 برگزیدگان بخش های مختلف دومین جشنواره فیلم سلامت معرفی شدند ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.