صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟
غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟
لقمه:
هیچ زمانی بهتر از تابستان برای به وجد آمدن در مورد "سالم ترین غذاهای جهان" وجود ندارد. این فصل با انواع مختلف و رنگارنگی از غذاهای فصلی پربركت میشود.
به سختی میتوان زمانی لذت بخش تر از تابستان را برای خوردن پیدا كرد ! این فصل-كه به انقلاب تابستانی معروف است و خورشید در شمالی ترین وضعیت خود نسبت به زمین قرار دارد و روزها در آن در بلندترین حالت خود هستند –با انواع مختلف و رنگارنگی از غذاهای فصلی پربركت میشود. میوه ها و سبزیجات از هر رنگی كه تصورش را بكنید در تابستان یافت میشوند. گاهی اوقات كشتزارها و باغها سرشار از مواد غذایی هستند .برنامه غذایی ما باید بر اساس سلیقه خودمان باشد و بشقاب هایمان را باید با انواع میوه ها و سبزیجات رنگارنگ، زیبا و پر زرق و برق كنیم .
هیچ زمانی را بهتر از تابستان نمی توان یافت كه بتوان پالت رنگی از انواع غذاهای رنگارنگ به نمایش گذاشت. قرمزی گوجه فرنگی های مینیاتوری ،زردی خورشید مانند نارنج های تابستانی و انواع مختلف رنگ سبز ،از سبز تیره خیار تا رنگ سبز روشن نخود فرنگی ،همگی در تابستان به معرض نمایش در میآیند.
وقتی به تابستان فكر میكنیم ، ناخودآگاه گرما به ذهنمان میآید .در دستور سنتی چینی ، تابستان ، فصل عنصر آتش است، گرمایی افزون شونده كه به سمت بیرون حركت میكند، رشد میكند و با روشنی و جنب و جوش مشخص میشود .این انرژی داغ به خنك شدن احتیاج دارد و در تابستان غذاهای خنك كننده باید در رأس برنامه های غذایی ما باشند . سالادها (هم میوه و هم سبزیجات )در این فصل حس خوبی به انسان میدهند و با سبزیجاتی چون خیار برای فرونشاندن گرمای تابستان بسیار مناسب هستند. میوه های خنكی چون هندوانه با آب فراوانی كه درون خود دارند ،به بدن ما كمك میكنند كه در دمای بالا هم رطوبت خود را حفظ كند. سوپ های خنك و مخلوطی از آب میوهها نیز برای این فصل بسیار مناسب است .اضافه كردن تكه های ماهی یا سویا به این سالاد تابستانی خنك ، كمك زیادی به حفظ ذخیره پروتئین بدن در طول روزهای پر فعالیت تابستان میكند.
در هر هفته باید تعدادی از غذاهایی كه گرمای بدن را كنترل میكنند ، در نظر گرفته شود. فلفل های تازه ( مثل فلفل قرمز ) همانند زنجبیل تازه و ریشه ترب كوهی در این فصل فراوان هستند. با قرار دادن تعدادی از این چاشنی های تند و تیز ، میتوان عنصر حرارت بدن را در این فصلِ داغ حفظ كرد .
گرمای تابستان، تقریباً مخالف سكون و رخوت است. تابستان زمان غذاهای سنگین نیست. مصرف گوشت، مصرف شیر كامل و لبنیات ، مصرف تخم مرغ و غذاهای سرخ شده در این زمان منطقی به نظر نمی آید. غذاهای سبك تر،كلیدی هستند به خصوص سبزیجات برگدار، میوه ها و ماهی كباب شده است.
ما باید چای های نعنایی. را نیز فراموش نكنیم . همچنین برگ های تازه این را میتوان به عنوان افزودنی های جالبی برای سالادها و سوپ ها در استفاده كرد.
هیچ زمانی بهتر از تابستان برای به وجد آمدن در مورد " سالم ترین غذاهای جهان " وجود ندارد. حالا زمان مناسبی برای شروع حركت به سوی غذاهای تازه، با تأكید بر سبزیجات و مواد مغذی حیرت آور آنها است.
س.س
نقل از :سلامت نیوز
کد:
1657
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور
بازدید:
7227
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3
موز با دلار گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4
تورم خوراکیها در شهریور ماه اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5
مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6
اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
7
شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
8
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
9
فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطانها
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
11
تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد
۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
طب سنتی درباره ماهی چه میگوید؟
در طب سنتی توصیه میشود همراه ماهی برخی مواد غذایی...
غذاهایی که دشمن روده اند
در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...
رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن
آیا تصمیم گرفتهاید سیگار را ترک کنید اما نگران اضافه وزن بعد آن هستید. خیالتان راحت باشد، میتوان با رعایت نکاتی ساده از صدمات احتمالی پیشگیری کرد.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان
پایگاه خبری لقمه: بررسیهای پژوهشگران نشان میدهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانهای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم میشود.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطانزاست
پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شوند.
قهرمانان میوهای کدامند؟
برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهمترین معیار سنجش ارزش میوهها نیز میزان آنتیاکسیدانهای آنهاست. البته میوهها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است