صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
چرا دهان بوی بد میدهد؟
چرا دهان بوی بد میدهد؟
مسوول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان گفت: بوی بد دهان عوامل مختلفی دارد كه پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه در 90 درصد موارد علت این مشكل هستند و بهتر است برای رفع این مشكل ابتدا باید عامل اصلی رفع و فرد توسط دندانپزشك معاینه شود.
به گزارش لقمه، مسوول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان اظهار كرد: محیط دهان نسبت به سایر اندامهای بدن، باكتریهای بیشتری دارد كه ممكن است برخی از این باكتریها پاتوژن (بیماریزا) باشند. این باكتریها از مواد غذایی درون دهان استفاده میكنند و با تشكیل كلونی موجب تخریب لثه كه بافت نرم دهان است، میشوند.
وی افزود: بیماریهای لثه موجب میشوند كه شیار بین دندان و لثه افزایش یافته و مسواك نتواند آن را تمیز كند. در نتیجه میكروبها در شیارها باقی مانده و مواد اسیدی تولید شده توسط آنها موجب بوی بد دهان میشود.
رسایی تصریح كرد: با هیچ نوع جراحی یا جرمگیری نمیتوان باكتریهای پاتوژن را كاملاً از بین برد، ولی میتوان از حجم باكتریها كاست و رشد آنها را به تعویق انداخت.
این متخصص بیماریهای لثه گفت: اگر عامل بوی دهان پوسیدگی دندان نیز باشد میتوان با جرمگیری و اقدامات بهداشتی عامل را از بین برد و در صورتی كه باز هم بوی بد رفع نشد باید به دنبال راههای دیگر بود كه در این صورت ممكن است مشكل به دلیل بیماریهای حلق یا گوش یا بیماریهای گوارشی باشد.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1759
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۶ مهر
بازدید:
2585
ساعت:
12:15 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
4
آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب!
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
5
آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
6
4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
7
در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
8
معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
9
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
10
نجات سر یک بچه از زود پز!
۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
11
آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه
۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است
فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...
حساسیت های غذایی در کودکان
پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...
خوراكیهای مفید برای مو
میوهها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات
دبیر علمی نخستین کنگره بینالمللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (بهویژه بهصورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
املت در وضعیت قرمز + عکس
شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکانهای خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن زیر دندان آدم میماند و با یادآوری خاطرهاش لحظات شیرینی زنده میشود.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما
محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگهای طبیعی. همه میگویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان میدهد اما برخی رنگها هستند كه واقعا انسان را لاغر میكنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگهای قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
نمک همیشه مضر نیست
تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان میدهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است