صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
چرا دهان بوی بد میدهد؟
چرا دهان بوی بد میدهد؟
مسوول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان گفت: بوی بد دهان عوامل مختلفی دارد كه پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه در 90 درصد موارد علت این مشكل هستند و بهتر است برای رفع این مشكل ابتدا باید عامل اصلی رفع و فرد توسط دندانپزشك معاینه شود.
به گزارش لقمه، مسوول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان اظهار كرد: محیط دهان نسبت به سایر اندامهای بدن، باكتریهای بیشتری دارد كه ممكن است برخی از این باكتریها پاتوژن (بیماریزا) باشند. این باكتریها از مواد غذایی درون دهان استفاده میكنند و با تشكیل كلونی موجب تخریب لثه كه بافت نرم دهان است، میشوند.
وی افزود: بیماریهای لثه موجب میشوند كه شیار بین دندان و لثه افزایش یافته و مسواك نتواند آن را تمیز كند. در نتیجه میكروبها در شیارها باقی مانده و مواد اسیدی تولید شده توسط آنها موجب بوی بد دهان میشود.
رسایی تصریح كرد: با هیچ نوع جراحی یا جرمگیری نمیتوان باكتریهای پاتوژن را كاملاً از بین برد، ولی میتوان از حجم باكتریها كاست و رشد آنها را به تعویق انداخت.
این متخصص بیماریهای لثه گفت: اگر عامل بوی دهان پوسیدگی دندان نیز باشد میتوان با جرمگیری و اقدامات بهداشتی عامل را از بین برد و در صورتی كه باز هم بوی بد رفع نشد باید به دنبال راههای دیگر بود كه در این صورت ممكن است مشكل به دلیل بیماریهای حلق یا گوش یا بیماریهای گوارشی باشد.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1759
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۶ مهر
بازدید:
2606
ساعت:
12:15 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
4
آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب!
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
5
آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
6
4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
7
در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
8
معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
9
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
10
نجات سر یک بچه از زود پز!
۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
11
آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه
۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چه کسانی نمیتوانند شیر سویا مصرف کنند؟
افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمیتوانن...
دانه های قهوه معجزه می کند
براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...
کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر
محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها
پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی
پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بستهبندی ارزش افزودهی فوقالعاده برای محصول ایجاد میکند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمتها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا
به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیشهای آبی به دست میآمد اما از چندین دهه قبل ایتالیاییها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت
هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است