چهارمین نمایشگاه بین المللی نوشیدنی ها


نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته7 مهرماه در محل نمایشگاههای بین‌المللی ایران به کار خود پایان می دهد.

به گزارش لقمه  دبیر کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به این که صنعت نوشیدنی ها از جمله صنایعی که به دلیل دارا بودن مزیت های نسبی درصادرات،ایجاد ارزش افزوده واشتغالزایی بالا ،نقش موثری در توسعه صادرات کشور دارد. 
ابوالحسن خلیلی با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه به رغم تحریم های موجود با استقبال گسترده ای مواجه شده است، گفت: اگراین نمایشگاه با سیاست گذاری و برنامه ریزی های مناسب دولت انجام شود،قطعا در رونق تجارت، گسترش صادرات،تبادل فناوری و خلاقیت نقش به سزایی خواهد داشت.
وی، مهم ترین هدف برپایی این نمایشگاه را ایجاد انگیزه و رقابت درمیان تولیدکنندگان عنوان کرد و افزود: در واقع برگزاری چنین نمایشگاه هایی ، بسترسازی برای بهره گیری بهتر از عوامل تولید،ایجاد اشتغال،شناسایی پتانسیل ها و ظرفیت های ایجاد شده ورشد اقتصادی است.
گفتنی است، در این نمایشگاه آخرین پیشرفت ها و توانمندی های صنعت نوشیدنی و صنایع وابسته و محصولاتی همچون انواع آبمیوه و کنسانتره، آب معدنی، نوشابه های گازدار، نوشیدنی های لبنی،گیاهی و ماشین آلات تولید وبسته بندی به معرض نمایش گذاشته شده است.




کد: 1779 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر بازدید: 3223 ساعت: 9:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
2 سیاست‌های انقباضی در حوزه فرهنگ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
3 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
4 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 انتشار فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
8 چالش‌های توسعه فناوری نانو در کشاورزی بحث و بررسی می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
9 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
10 چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
11 امنیت غذایی در گزارش رییس‌جمهور ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.