صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
250 فرآورده، محصول بادام چهارمحال بختیاری
250 فرآورده، محصول بادام چهارمحال بختیاری
مشاور وزیر و معاون ترویج و آموزش سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: 250 فرآورده از محصول بادام میتوان بدست آورد که باید کارگروه بخش کشاورزی از علاقمندان و تولیدکنندگان و فعالان در زمینه تولید این محصول از مرحله احداث باغ تا صنایع تبدیلی و تکمیلی و صادرات با اهدای تسهیلات حمایت کند.
به گزارش لقمه پیمان فلسفی در جشنواره بادام افزود: با برنامهریزیهای انجام شده در وزارتخانه و همکاری سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و بانک کشاورزی، استان به کیفیت بالای بادام دست پیدا میکند و یکی از استانهای مهم در صادارات این محصول خواهد شد.
وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره و نمایشگاهها یکی از روشهای خوب انتقال پیامهای ترویجی به تولیدکنندگان، صادر کنندگان و سایر استانهاست و توانایی به نمایش گذاشتن هر چه بیشتر پتانسیلهای استان را فراهم میکند تصریح کرد: معرفی بادام می تواند مخاطبان بیشتری از سراسر کشور را تحت تأثیر قرار دهد و در تولید با کیفیت و صادرات این محصول نقش داشته باشد.
به گفته وی، در آینده با فرآوری محصول بادام و با حمایت از تولیدکنندگان علاوه بر حفظ رتبه چهارم بادام در سطح دنیا، این رتبه را ارتقاء دهیم.
نقل از :ایسنا
کد:
1872
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۳ مهر
بازدید:
2315
ساعت:
11:40 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2
مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود
۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
3
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری
۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
4
تقویت و کاهش درد استخوان ها با فرمول طبیعی
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5
6 مزایای آرد بادام برای سلامتی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
6
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7
آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8
ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
9
کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل
۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
10
برداشت بادامزمینی در آستانهاشرفیه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
11
برای چاق شدن سراغ خوراکیهای طبیعی بروید
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خطر سحری نخوردن چیست؟
پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...
نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج
پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...
سالاد را جایگزین غذا نکنید
معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانیها مصرف میکنی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟
پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز
تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟
پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانههای عربی و آسیایی است که دارای فواید فوقالعادهای برای سلامت جسم است.
بیماران کرونایی این غذاها را نخورند
پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کروناویروس به تارهای صوتی آسیب میرساند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است