هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران


متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله خوری و مصرف فست فودها موجب بلوغ زودرس در دختران می‌شود.

به گزارش لقمه، نتایج این بررسی‌ها تایید می‌کند دختربچه‌هایی که زیاد فست‌فود و تنقلات ناسالم می‌خورند، بیش از پنج سال زودتر به سن بلوغ می‌رسند و به همین دلیل در برخی از دختربچه‌های آمریکایی سن بلوغ حتی تا شش یا هفت سالگی کاهش یافته است. 

این گزارش حاکی است روزنامه سان، در یک مطالعه قبلی که اخیرا در آمریکا انجام گرفت نیز معلوم شد که پسربچه‌های آمریکایی نیز نسبت به قبل حداقل دو سال زودتر به بلوغ جسمی می‌رسند.

این بررسی‌ها در عین حال نشان داده است که میانگین سن بلوغ در دختران آمریکایی در سال 1860 میلادی 16.6 تا سال 1920 میلادی 14.6، در سال 1950 میلادی 13.1، در سال 1980 حدود 12.5 و بالاخره در سال 2010 میلادی به 10.5 سالگی کاهش یافته است.

پزشکان و کارشناسان بهداشت عمومی هشدار داده‌اند که این روند می‌تواند موجب افزایش بارداری‌های دوران نوجوانی در دختران شود.

دکتر مارسیا هرمن - گیدنز از متخصصان علوم پزشکی دانشگاه کارولینای شمالی در این باره ادعا کرده است که چاقی به دلیل اینکه عامل ایجادکننده تغییرات در هورمون‌های بدن است می‌تواند در کاهش سن بلوغ در دختران و پسران نقش بسزایی داشته باشد.


نقل از :ایسنا

کد: 2085 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 6300 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
2 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
3 راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
4 شعب مک‌دونالد در دهلی‌نو تعطیل شدند ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
5 رستوران کی اف سی ایران هیچ ارتباطی با کی‌اف‌سی آمریکا ندارد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ آبان
6 خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
7 فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۱ مهر
8 بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
9 خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند ۱۳۹۳ جمعه ۲۸ شهريور
10 به چه نوع غذایی وعده اصلی می‌گویند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد
11 جنایتی به نام فست‌فودخوری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.