راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت


پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش در سایت پینترست، مواد تشکیل دهنده یکی از سس های خوش‌طعم و مخصوصِ فست‌فود زنجیره ای مک‌دونالد لو رفت. لیست محتویات این سس از ۳۳ ماده تشکیل شده که از جمله می توان به تخم مرغ، خیار شور و روغن لوبیای سویا اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیگ مک، یکی از محبوب ترین ساندویچ های مک‌دونالد تنها به واسطه این سس طرفداران زیادی در گوشه و کنار جهان دارد.

 
گفتنی است که این سس نخستین بار در سال ۱۹۶۸ میلادی توسط جیم دلیگاتی که مخترع بیگ مک نیز هست، تهیه و عرضه شد. فرمول تهیه این سس چندین بار در طول سال های مختلف تغییر کرد اما در نهایت، در سال ۲۰۰۴ میلادی دوباره به ترکیب اصلی خود بازگشت و ثابت شد.
 
آیا می دانید سس ساندویچ های «بیگ مک» مک‌دونالد از چه موادی تشکیل شده است؟ اگر این سوال قبلا برایتان پیش آمده است، احتمالا ادامه این مطلب می تواند پاسخی که به دنبالش بوده اید را به شما ارائه کند.
 
محتویات سس که در سایت پینترست لو رفته است:
 
روغن سویا
خیارشور رنده شده
سیروپ ذرت شیرین
سرکه
سیروپ ذرت
نمک
کلیراید کلسیم
کوارتز زانتان
پتاسیم سوربیت
عصاره ادویه ها
پلی سوربیت
سرکه مقطر
آب
زرده تخم مرغ
پودر پیاز
دانه خردل
ادویه
پروپیلن گلیکول آلژینات
بلغور خردل
پودر سیر
پروتئین گیاهی (سویا، گندم، ذرت)
عصاره پاپریکا
زردچوبه
دی سدیم کلسیم
 
 
مواد تشکیل دهنده این سس بسیار زیاد و بعضا صنعتی هستند. اما اگر دوست دارید آن را در خانه تهیه کرده و از طعم مشابه آن لذت ببرید، شاید دستور زیر کمکتان کند:
 
مواد لازم:
 
نصف پیمانه سس مایونز
۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی سالاد
۴ قاشق چایخوری خیارشور شیرینِ رنده شده
۱ قاشق غذاخوری پیاز سفید رنده شده
۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
 
طرز تهیه:
 
همه مواد را درون شیشه در دار بریزید. خوب تکان دهید تا با هم مخلوط شوند. سپس درب شیشه را بسته و چندین ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رزیاتو

کد: 11760 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 3337 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
7 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
10 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
11 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...