گزارش تصویری / قدیمی ترین شیرینی فروشی تهران


وقتی صحبت از قدیمی ترین قنادی های تهران میشود نام قنادی بهار که تاسیس آن به سال 1317 میرسد توجه همه را به خود جلب می کند این قنادی در محله سرچشمه تهران قرار دارد.

عکس/ علی محرابی


نقل از :مهر

کد: 2146 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان بازدید: 7506 ساعت: 3:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
2 همه‌چیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
3 خاصیت نوشیدن شیر داغ قبل از خواب ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
4 علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
5 توصیه‌های تغذیه‌ای شب یلدا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
6 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 جلبک های سبز و مفید چه نقشی در سلامت ما دارند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
8 کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 تجربه‌ای فراموش‌نشدنی با غذا خوردن در لیسبون ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
10 احتمال جایگزینی مدل جامع آبخیزداری با مدل‌های قدیمی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
11 شیرین بیان،گیاهی با شیرینی و حلاوت صادرات/ظرفیتی مستعد که نیازمند توجه هرچه بیشتر است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد


نظرات


pedram

salam khaste nabashid gozareshe besyar jalebi bod.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.