گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی


سابقه صنعت چاقو سازی در ایران به زمانهایی برمی گردد که داشتن سلاح سرد از ضروریات زندگی هر فرد به شمار می رفت باورود سلاح گرم بتدریج حمل و استفاده از سلاح سرد منسوخ شد و صنعت شمشیر سازی نیز رو به افول رفت و در حد چاقو سازی و ساخت اشیاء برنده مورد نیاز روزمره زندگی به حیات خود ادامه داد این در حالی است که صنعت چاقو سازی و تیغ تیز کنی در این زمان کمرنگ تر از گذشته است و این صنعت جزء مشاغل سخت محاسبه نمی شود .

عکس/ مجتبی حیدری


نقل از :مهر

کد: 2166 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 3641 ساعت: 10:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2 جریمه متخلفان مواد غذایی شوخی است ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
3 نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال ۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين
4 چاقو، قاتل ویتامین ها ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
5 تلخی بادنجان را چگونه از بین ببریم؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور
6 مدل‌های تزیین چاقوی کیک عروسی و جام عسل ۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد
7 ایستاده با هندوانه‌ها ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي
8 افطاری با طعم صابون که 40 اسیر را شهید کرد ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ مرداد
9 بزرگترین چاقوی جیبی جهان (+عکس) ۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير
10 چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.