مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد


تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ۶ ماهگی تا یک‌سالگی خطر ابتلای کودک به بیماری ‌آسم را کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، این تحقیقات حاکی است: مصرف ماهی در کودکان بین ۶ ماهگی تا یکسالگی، احتمال ابتلای آنها را به آسم کاهش می‌دهد.

جسیکا دو جونگ از مرکز پزشکی ایراسموس در شهر روتردام هلند و محقق اصلی این تحقیقات گفت: تحقیقات ارتباطی بین کاهش علائم آسم و مصرف ماهی بین ماههای ۶ تا ۱۲ زندگی یافت اما مصرف آن بعد از این دوره مفید نیست.

محققان در جریان تحقیقات خود 7210 کودک متولد شده بین سالهای 2002 تا 2006 میلادی در شهر روتردام را بررسی کردند و دریافتند که 1281 نفر از آنها در شش ماهه اول زندگی خود و 5498 نفر از آنها بین ماه ششم تا سال اول خود ماهی مصرف کردند؛ در حالی که 431 نفر دیگر از این کودکان بعد از سال اول زندگی خود ماهی خوردند.

محققان سپس پرونده سلامت این کودکان را در سن چهار سالگی بررسی کردند و از تعداد خانواده‌هایی که از ابتلای کودکان خود به علائم آسم خبر داده بودند، آگاه شدند.

این محققان دریافتند: بین 40 تا 45 درصد خانوادهای کودکانی که ماهی را بعد از یکسالگی مصرف کردند، گفتند که کودکان آنها از علائم آسم رنج می‌برند؛ درحالی که 30 درصد خانواده‌های کودکانی که ماهی را بین ۶ ماهگی تا یکسالگی مصرف کردند، گفتند کودکان آنها از علائم آسم رنج می‌برند.

محققان اشاره کرد: این امر به معنای کاهش علائم‌ آسم به میزان 36 درصد در بین کودکانی بود که بین ماه ششم و یکسالگی خود ماهی مصرف کردند.

این محققان هلندی همچنین دریافتند: کودکانی که در شش ماهه اول زندگی به آنها ماهی داده شد، درصد ابتلای آنها به علائم آسم موازی با کودکانی بود که بعد از یک سالگی ماهی مصرف کردند.


نقل از :فارس

کد: 2198 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 4220 ساعت: 10:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

  فواید و مضرات گیاه خواری

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی‌های ممنوعه! سایت پرونسیون به تازگی فهرستی از قسمت‌های آسیب‌رسان چند گیاه را منتشر كرده كه كمتر كسی گمان می‌كند خوردن آنها به بدن صدمه بزند.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.