افتتاح اولین رستوران فست‌فود جهان با کارکنان رباتیک


یک شرکت آمریکایی قصد دارد اولین رستوران فست‌فودی جهان را با کارکنان کاملا رباتیک افتتاح کند که در آن حتی آشپزی نیز توسط ربات‌ها انجام می‌شود.

به گزارش لقمه، شرکت Momentum Machines مستقر در سان‌فرانسیسکو در اعلامیه‌هااز دستگاه آلفای خود خبر داده که جای تمام آشپزهای همبرگر را در رستوران گرفته و تمام کارهای کارکنان یک رستوران را بسیار بهتر از آنها انجام خواهد داد.

این دستگاه سازنده برگر می‌تواند در هر ساعت 350 ساندویچ همبرگر را آماده کند. البته مشتریان می‌توانند سلیقه‌های غذایی خود را به این دستگاه اعلام کرده و سفارش طبق تمایلات خود را دریافت کنند.

این دستگاه همچنین می‌تواند سبزیجات مورد نیاز مانند گوجه فرنگی را برای استفاده در ساندویچ قطعه قطعه کرده و ترشی و افزودنی‌های مورد نیاز دیگر را نیز پیش از ارائه غذا آماده کند.

حتی در صورت درخواست مشتری این فناوری می‌تواند غذا را در بسته‌بندی قرار دهد.

به ادعای سازندگان، شیوه آنها نه تنها کارآمدتر از آشپزخانه‌های دارای کارکنان انسانی بوده بلکه از لحاظ بهداشتی نیز بهتر عمل می‌کند. همچنین می‌توان هزینه‌های کار را برای استفاده در مواد غذایی بهتر جهت ارائه به مشتری مورد استفاده قرار داد.

همچنین از آنجایی که این دستگاه تنها 2.2 مترمربع بوده، فضای بیشتری برای پذیرایی از مشتریان فراهم خواهد بود.

این در حالیست که در این اعلامیه هیچ خبری از میزان هزینه مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری از این ربات که مدل نسخه نمایشی آن در اوایل سال جاری به نمایش درآمده بود، به میان نیامده است.


نقل از :ایسنا

کد: 2212 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 3378 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
9 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
10 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.
با این رژیم در 14 روز حسابی لاغر شوید هر سه ساعت غذا بخورید و آخر هفته های جلوی تلویزیون استراحت کنید و لاغر شوید.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.