افتتاح اولین رستوران فست‌فود جهان با کارکنان رباتیک


یک شرکت آمریکایی قصد دارد اولین رستوران فست‌فودی جهان را با کارکنان کاملا رباتیک افتتاح کند که در آن حتی آشپزی نیز توسط ربات‌ها انجام می‌شود.

به گزارش لقمه، شرکت Momentum Machines مستقر در سان‌فرانسیسکو در اعلامیه‌هااز دستگاه آلفای خود خبر داده که جای تمام آشپزهای همبرگر را در رستوران گرفته و تمام کارهای کارکنان یک رستوران را بسیار بهتر از آنها انجام خواهد داد.

این دستگاه سازنده برگر می‌تواند در هر ساعت 350 ساندویچ همبرگر را آماده کند. البته مشتریان می‌توانند سلیقه‌های غذایی خود را به این دستگاه اعلام کرده و سفارش طبق تمایلات خود را دریافت کنند.

این دستگاه همچنین می‌تواند سبزیجات مورد نیاز مانند گوجه فرنگی را برای استفاده در ساندویچ قطعه قطعه کرده و ترشی و افزودنی‌های مورد نیاز دیگر را نیز پیش از ارائه غذا آماده کند.

حتی در صورت درخواست مشتری این فناوری می‌تواند غذا را در بسته‌بندی قرار دهد.

به ادعای سازندگان، شیوه آنها نه تنها کارآمدتر از آشپزخانه‌های دارای کارکنان انسانی بوده بلکه از لحاظ بهداشتی نیز بهتر عمل می‌کند. همچنین می‌توان هزینه‌های کار را برای استفاده در مواد غذایی بهتر جهت ارائه به مشتری مورد استفاده قرار داد.

همچنین از آنجایی که این دستگاه تنها 2.2 مترمربع بوده، فضای بیشتری برای پذیرایی از مشتریان فراهم خواهد بود.

این در حالیست که در این اعلامیه هیچ خبری از میزان هزینه مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری از این ربات که مدل نسخه نمایشی آن در اوایل سال جاری به نمایش درآمده بود، به میان نیامده است.


نقل از :ایسنا

کد: 2212 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 3308 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

  معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...

  كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.