خردل، کاهش دهنده حمله میگرن


در یونان و رم باستان، از خردل به عنوان دارو استفاده می شد. این گیاه بومی قاره آسیا دارای گل های زرد و حاوی دانه های کوچک کروی است.

به گزارش لقمه، روغن خردل، از بروز حمله قلبی پیش گیری می کند.

روغن خردل، فشارخون را کاهش می دهد.

مصرف منظم دانه خردل، حمله میگرن را کاهش می دهد.

مصرف مخلوطی از شیر و دانه خردل سیاه رنگ، ۱۵دقیقه قبل از غذا، اشتهاآور است.

دارای خاصیت ضدباکتریایی و ضدعفونی کننده و ضدقارچ است.

حاوی منیزیم است که به روند سوخت و ساز بدن سرعت می بخشد و برای سیستم گوارش مفید است.

منبع عالی سلنیم است که خاصیت ضدالتهابی دارد.

این ماده مغذی کاهش دهنده آسم، برخی علایم روماتوئید و حتی سرطان است.

منبع عالی برخی ویتامین های گروه B است.

برای برطرف کردن گرفتگی سر یا ریه یک قاشق غذاخوری از آن را در طشت آب بریزید و کف پا را در آن قرار دهید. این کار باعث حرکت خون به قسمت پایین بدن می شود.

برای رفع ناراحتی تنفسی مانند ذات الریه، برونشیت و ... مقداری دانه خردل را روی سینه و گلو بمالید.

برای برطرف کردن ناراحتی کلیه، مفید است. برای تهیه ضماد خردل، یک سهم پودر دانه خردل را با ۴قسمت آرد (ترجیحاً آردگندم) و یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و روی پارچه تمیز بمالید و روی قسمت موردنظر قرار دهید. در صورت احساس سوزش سریع ضماد را بردارید و کاملاً آن قسمت را بشویید.



ح.م


نقل از :خراسان

کد: 2215 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 2593 ساعت: 11:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
2 دستور تهیه کباب چیکن تیکا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
3 معرفی 10 محصول غذایی فاقد مجوز وزارت بهداشت/ اسامی محصولات غیرمجاز ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور
4 20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
5 در تابستان چه خوراکی‌هایی بخوریم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
6 چه سسی مخصوص این ساندویچ‌ها است؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۸ خرداد
7 زردچوبه و کمک به درمان سه بیماری! ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر
8 طرز تهیه کباب ژاپنی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور
9 5 چاشنی که باید در هر آشپزخانه‌ای باشد ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد
10 خوراک های پیشنهادی برای جنگ با گرما ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 دنده کباب به سبک کانزاس‌سیتی ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد مصرف صبحانه غنی از پروتئین موجب سرکوب هورمون‌های مسئول اشتها می‌شود.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.