صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
روش تهیه ســالاد سیبزمینی آلــمانی
روش تهیه ســالاد سیبزمینی آلــمانی
اگر چاق نیستید و استرس اضافه وزن ندارید با خیال راحت این سالاد خوشمزه را میل کنید. اگر هم اضافه وزن دارید آن را تهیه کرده تا از لذتی که اعضای خانواده از خوردن این سالاد میبرند شاد شوید.
این سالاد با طعمی فوقالعاده خوشمزه، همراه خوبی در كنار غذاهای اصلی است اگر چه كالری بسیار بالایی دارد در ضمن خیلیها این سالاد را به عنوان یك وعده غذا میل میكنند. چون سرشار از پروتئین است.
مواد اولیه:
سیبزمینی متوسط و تخم مرغ پخته از هر کدام دو عدد
خیار شور نصف پیمانه
ژامبون گوشت 100 گرم
پیازچه و برگ جعفری خردشده و سس مایونز از هر کدام 1/3 پیمانه
كنسرو ذرت یك پیمانه
سس خردل و سرکه از هر کدام یك قاشق غذاخوری
فلفل ساییدهشده و نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را پوست كنده و حبه قندی درشت خرد میكنیم سپس در آب جوش ریخته با كمی نمك میپزیم. ژامبون و خیار شور را خرد میكنیم. در ظرف مورد نظر، اول سسها را ریخته با سركه وفلفل مخلوط مینماییم.
سیبزمینی را با سس مخلوط كرده و بعد بقیه مواد را اضافه نموده وهم میزنیم. سپس در ظرف مناسب سرو میكنیم.
نقل از :خانواده سبز
کد:
2304
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۷ آذر
بازدید:
6697
ساعت:
2:33 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8
قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9
چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن
شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...
بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است
پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...
بیخوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایشمیدهد
محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آنتی بیوتیک را اینجوری مصرف کنیم
آنتیبیوتیکها بعد از مسکنها دومین دسته از داروهای پرمصرف کشور محسوب میشوند که بسیاری از آنها را میتوان بدون نسخه پزشک از داروخانهها تهیه كرد.
توصیه های کم کالری
تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خوابرفتگی پاست
یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خوابرفتگی پا میشود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ میشود و فرد را بیدار میکند.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟
از خوردن تکههای غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیبزمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطانزا هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است