کشورهای عربی خواهان مرغ ایرانی هستند


رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای انجام صادرات گوشت مرغ موافقت کرده است، گفت: ماهیانه می توانیم حدود 10 هزارتن گوشت مرغ به کشورهای آسیایی و ویژه کشورهای عربی صادر کنیم.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی درخصوص امکان صادرات گوشت مرغ به کشورهای دیگر اظهارداشت: با توجه به افزایش میزان تولیدات گوشت مرغ در بازار جلساتی را با مسئولان مربوطه در وزارت جهادکشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای انجام صادرات این محصول انجام داده ایم.
وی با بیان اینکه مسئولان امر برای انجام صادرات گوشت مرغ توافق کرده اند، ابراز امیدواری کرد تا ظرف هفته آینده بخشنامه مربوط به انجام صادرات گوشت مرغ از سوی مراجع ذیصلاح ابلاغ شود.

به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران، کشورهای آسیایی به ویژه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از جمله متقاضیان دریافت گوشت مرغ ایرانی به شمار می آیند.

وی در ادامه با بیان اینکه ماهیانه درحدود 95 میلیون قطعه جوجه یکروزه تولید می شود، گفت: براین اساس، ماهیانه در حدود 150 تا 160 هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید می شود که از این میزان در حدود 15 تا 20 هزارتن گوشت مرغ مازاد بر مصرف بازار وجود دارد.

یوسفی افزود: البته شرکت پشتیبانی امور دام بخش اعظمی از گوشت مرغ مازاد بر مصرف بازار را خریداری و ذخیره سازی می کند بطوریکه این شرکت دولتی روزانه بین 500 تا 800 تن گوشت مرغ را خریداری و ذخیره سازی می کند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به میزان گوشت مرغ مازاد برمصرف بازار ماهیانه حداقل می توانیم درحدود 10 هزارتن گوشت مرغ به کشورهای هدف صادر کنیم، درعین حال گفت: البته هنوز مشخص نیست دولت برای صادرات گوشت مرغ عوارضی وضع کند یا نه ولی امیدواریم عوارضی برای صادرات این محصول وضع نشود تا تولیدکنندگان بتوانند با انگیزه بیشتری در سال تولیدملی، حمایت ازکار وسرمایه ایرانی این اقدام را انجام دهند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران همچنین درباره قیمت مرغ در بازار عنوان کرد: درحال حاضر قیمت یک کیلوگرم مرغ درب مرغداری در حدود 3200 تومان و قیمت یک کیلوگرم گوشت مرغ در بازار بطور متوسط در حدود 4800 تومان است.


نقل از :مهر

کد: 2323 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 2106 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
9 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
10 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
11 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی اعتیاد آور احتمالا با خواندن این مطلب ناراحت خواهید شد اما این هشدارها را جدی بگیرید. شما باید سالم غذا بخورید و بدانید كه برخی مواد غذایی هستند كه نه‌تنها سالم نیستند بلكه شما را معتاد می‌كنند.
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟ برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثر‌ند.
این مواد غذایی با این داروها نمی‌سازند بعضی از خوردنی‌ها با بعضی از داروها مانند ایبوپروفن یا پاراستامول نمی‌سازند و امکان دارد ترکیب مواد غذایی با این داروها نتایج بدی روی سلامتی بگذارد.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.