صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
افزایش 3315 تنی تولید گوشت قرمز در پایتخت
افزایش 3315 تنی تولید گوشت قرمز در پایتخت
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران با بیان جزئیات اقدامات انجام شده در رابطه با اجرای طرح خوداتکایی گوشت قرمز این استان، از افزایش تولید 3315 تنی گوشت قرمز در پایتخت خبر داد.
به گزارش لقمه، سیدمحمد موسوی در خصوص اقدامات انجام شده برای اجرای طرح خوداتکایی گوشت قرمز در استان تهران، اظهارداشت: از ابتدای سال تاکنون 171 واحد دامداری در استان تهران فعال شده که از این تعداد 89 واحد نیمه فعال و 82 واحد غیرفعال بوده اند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع از ابتدای سال تاکنون در حدود 19 هزار راس ظرفیت پرواربندی جدید ایجاد شد، گفت: از این میزان ظرفیت پرواربندی، 25 درصد دام های پرواری سبک و 75 درصد دام های پرواری سنگین هستند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران، افزود: براساس آمارهای موجود، واحدهایی که تاکنون کار پرواربندی را شروع کرده اند در یک دوره تولید، حدود 3 هزار و315 تن به میزان تولید گوشت کشور اضافه کرده اند.
این مقام مسئول با بیان اینکه حدود 187 میلیارد ریال تسهیلات با سود 7 درصد از محل طرح توسعه بخش کشاورزی به تولیدکنندگان این بخش پرداخت شده است، افزود: با فعال شدن 171 واحد دامداری در استان تهران برای 269 نفر اشتغال ایجاد شده است.
نقل از :مهر
کد:
2374
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
بازدید:
2323
ساعت:
4:03 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
3
سهم دامداری های کوچکمقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
4
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل
۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
6
قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یکروزه تا دام سنگین
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11
عدم صلاحیت فروشگاههای اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن میآورند؟
شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...
خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است
خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این شایعات به ملون نمی چسبد!
پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان
پایگاه خبری لقمه: بررسیهای پژوهشگران نشان میدهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانهای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم میشود.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید!
نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟
پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضربالمثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلیها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینهها مینالند و خواهان حمایت دولت هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است