كودكان چاق نسبت به تبلیغات مواد غذایی آسیب‌پذیرترند


تیمی از محققان با نشان دادن 60 آرم مواد غذایی و 60 آرم متفرقه به تعدادی از كودكان 10 تا 14 ساله چاق و همچنین كودكان با وزن متعادل و بررسی اسكن مغز آنها با بهره‌گیری از تصویربرداری عملكردی رزونانس مغناطیسی (FMRI)‌ دریافتند كودكان چاق در برخی از مناطق مغز خود عكس‌العمل بیشتری نسبت به بقیه كودكان نشان می‌دهند.

به گزارش لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، نتایج حاصل از این گزارش حاكی است به طور كلی در این شرایط خاص افراد با وزن طبیعی بیشتر می‌توانند فعالیت‌ها و واكنش‌های مغزی مرتبط با این موقعیت‌ها را در خود كنترل كنند.

نتایج دیگر این مطالعه می‌افزاید نرخ چاقی در دوران كودكی نسبت به 30 سال گذشته 3 برابر شده است كه در این میان بازاریابی مواد غذایی به عنوان عاملی بسیار مهم در این روند افزایش دخیل است و طبق آمارهای به دست آمده 98 درصد از محصولات غذایی تبلیغ شده برای كودكان در تلویزیون داروی مقادیر زیادی چربی، شكر و یا نمك است.

به گفته محققان با توجه به این كه كودكان چاق نسبت به كودكان طبیعی وزن بیشتر در معرض خطر عوارض ناشی از آگهی‌های محصولات غذایی پركالری و مضر قرار می‌گیرند، یكی از عواملی كه می‌تواند در ایجاد تصمیم‌گیری‌های مرتبط با سلامتی در آنها مؤثر واقع شود. تقویت توانایی آنها در بهبود بخشیدن به شرایط كنترلی و آموزش‌هایی در این زمینه است كه امید است این مداخلات سلامت رفتاری بتواند باعث موفقیت بیشتری در كاهش وزن و ایجاد منافعی برای چاقی در آنها باشد.




کد: 2379 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 3960 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.