یکی از خواص درمانی شکلات تلخ


نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که شکلات، درمان مناسبی برای سرفه‌های مزمن است.

به گزارش لقمه، بر اساس تحقیقات انجام شده یکی از مواد تشکیل دهنده در کاکائو می‌تواند علائم سرفه‌های مزمن و حاد را درمان کند.

در یک آزمایش بالینی حدود 300 نفر که مبتلا به سرفه مزمن بودند در 12 بیمارستان مورد آزمایش قرار گرفتند، آنها روزی دوبار به مدت 14 روز از یک شبه قلیایی طبیعی (theobromine) که از مواد تشکیل دهنده شکلات خام گرفته شده بود، استفاده کردند.

مواد شیمیایی موجود در دانه‌های کاکائو می‌تواند علائم سرفه را کاهش دهد

اولین نتایج نشان می‌داد که 60 درصد از بیماران تاحدی از سرفه‌های مزمن خود رهایی پیدا کرده‌اند.

محققان اظهار داشتند که خوردن روزانه یک تکه شکلات تلخ که حاوی میزان کافی ماده فعال است می‌تواند برای از بین بردن سرفه‌های مزمن موثر باشد. درحالی که این مسئله را نمی‌توان یک درمان در نظر گرفت و این علائم با اتمام درمان بازگشت خواهند داشت.

تحقیقات پیشین در موسسه ملی قلب و ریه نیز نشان داده است که به نظر می‌رسد theobromine عملکرد اعصاب حساس را مسدود می‌کند که این امر به نوبه خود سرفه کردن را تسکین می‌بخشد. مشخص شده است که این ماده در ترکیبات شکلات بسیار موثرتر از استفاده از داروهای دارای کدئین است.

ممکن است هرکس در دوره‌هایی از زندگی خود دچار سرفه‌های مزمن شود، اما برخی از افراد به نوعی درگیر این سرفه‌ها هستند که گاهی زندگی روزانه آنها متوقف می‌شود.

میزان theobromine در این آزمایش 1000 میلی گرم بود درحالی که شکلات تلخ در هر 30 گرم خود دارای 450 میلی گرم theobromine است، این میزان در شکلات شیرین شده تلخ به 150 میلی گرم و در شکلات شیری به 60 میلی گرم می‌رسد.

آلین موریس رئیس این گروه تحقیقاتی گفت: ماده جدیدی که برای درمان سرفه مورد استفاده قرار دادیم بسیار موثر بود.

وی افزود: خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز که دارای سطح بالایی از این ماده است می‌تواند برای افرادی که دارای سرفه‌های مزمن هستند موثر باشد، از طرفی خوردن شکلات روزانه ممکن است تأثیرات ناخواسته دیگری از جمله اضافه وزن در پی داشته باشد.


نقل از :مهر

کد: 2474 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 3815 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 دلیل خوب برای مصرف نان نان برکت سفره‌ها و پایه و اساس تغذیه‌ی ما را تشکیل می‌دهد و مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
آخرین نسخه برای کاهش سر درد دردهای همراه با ضربان و تهوع نشانه‌های سردردهای میگرنی است. متخصصان استفاده از درمان‌های خانگی را برای درمان دردهای میگرنی توصیه می‌کنند.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.