کیک شکلات و انار؛ دسر شب یلدا با دستور سرآشپز لقمه


برای بهتر شدن طعم و عطر و خوش فرم شدن بافت کیک، بهتر است آن را با ژله انار که آموزش می دهیم سرو کنید.

دستور تهیه این کیک برای 12 الی 14 نفر است.

مواد لازم برای کیک:

کره 60 گرم
شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو) 175 گرم
تخم مرغ؛ زرده و سفیده از هم جدا 3 عدد
شکر دانه ریز 4/3 فنجان
نمک طعام 1/4 قاشق چایخوری
کرم تارتار 1/8 قاشق چایخوری
آرد غیر سفید 2 فنجان


مواد لازم برای ژله انار:

آب انار خالص شیرین نشده 1 الی یک و نیم فنجان
شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
زغال اخته تازه یا یخ زده 12 عدد
سیب رنده شده سه چهارم پیمانه


مواد لازم برای لعاب شکلات:

شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو)، خرد شده 170 گرم
کره 90 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه کیک:

قفسه خود را در مرکز حرارت فر یعنی در موقعیت وسط قرارد اده و آنرا روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

شکلات موجود را به همراه کره با شیوه بخار آب ذوب کنید. سپس زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با 1/2 فنجان شکر و نمک به هم بزنید تا به رنگ روشن درآید.

سپس سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در مخلوط کن ریخته و در حدود 2 دقیقه آنها را به هم بزنید. در همین مخلوط کن، به تدریج 1/4 پیمانه شکر را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط سفت شود. 1 تا 2 دقیقه بیشتر نشود.

شکلات گرم و آرد را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با استفاده از کاردک مخصوص این مخلوط را در ظرف مورد نظرمان پهن می کنیم.

حدود 25 دقیقه ظرف را در فر قرار می دهیم. بعد از آن اجازه دهید کیک به طور کامل سر شود.

روش تهیه ژله انار:

در یک قابلمه متوسط​​، سیب رنده شده، آب انار، شکر، و زغال اخته را در حرارت بیش از متوسط ​​جوش قرار داده تا در مدت 10 دقیقه جوش بیاید. این مخلوط تا زمانی که مایع تبخیر شود بر روی گاز بماند. سپس این مخلوط را بعد از کمی سرد شدن از صافی بگذرانید.

روش تهیه لعاب شکلات:

شکلات، کره، عسل و نمک را در یک کاسه به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط کاملا صاف شود.

در پایان، لعاب شکلات را با ژله انار مخلوط کرده و این مخلوط را با کاردک بر روی سطح کیک پهن می کنیم تا کاملا صاف شود. برای تزیین نیز می توانید از دانه های انار استفاده کنید.


گروه ترجمه لقمه (آ.ف.ا)





کد: 2517 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ آذر بازدید: 11601 ساعت: 12:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
4 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
7 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
10 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11 سه واریزی مهم که باید تا پایان سال منتظرشان باشیم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند


نظرات


تینا

کرم تار تار دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت