مواد اولیه:
زعفران ساییده و حلشده درآبجوش یك قاشق سوپخوریتخم گشنیز آسیابشده یك قاشق سوپخوریسیر رندهشده دو حبهنمك و فلفل سیاه به میزان لازممیگو 20 عددروغن زیتون دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
زعفران، تخم گشنیز، سیر، نمك، فلفل و روغن زیتون را مخلوط كنید. میگوها را از قبل پاك كرده و شسته به مواد اضافه كنید و حدود یك ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا مزهدار شود. میگوها را به سیخهایی كه كمی چرب كردهاید بكشید. آنها را كباب كرده در ظرف دلخواه ریخته تزئین و سرو نمایید.
مواد لازم سس انار:
آب انار یک چهارم پیمانهرب انار یک چهارم پیمانهشكر یک قاشق سوپخوری
آب انار، رب انار و شكر را مخلوط كرده در سسخوری بریزید و كنار میگو سرو كنید. در صورت تمایل میتوانید از سس انار آماده استفاده كنید.