نمره 79.6 مردم به کیفیت نان/ سنگک همچنان کیفی‌ترین نان


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از سنجش کیفیت نان با نظرسنجی از 6 هزار نفر از مردم و نانوایان خبر داد و گفت: نمره کیفی نان از 100 نمره در آبان ماه سال جاری، 79.6 به ثبت رسیده است که همچنان سنگک در صدر قرار دارد.

به گزارش لقمه، عباس قبادی با اشاره به جدیدترین نتیجه پایش کیفیت نان کشور گفت: سنجش کارشناسی کیفیت نان در سراسر کشور، توسط مرکز پژ‍وهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، نظرسنجی از مصرف‌کنندگان و نانوایان توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید کنندگان، انجام شده است که بر این اساس، میانگین نمره 79.6 از 100 به دست آمده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس، به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاه‌های شرکت غله و خدمات بازرگانی مناطق 14گانه در آبان‌ماه سال‌جاری از واحدهای نانوایی با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای تولید نان، نمونه‌برداری شده و مطابق با استاندارد شماره 2628 نان‌های سنتی و بر اساس تطبیق با فرمت ارزشیابی نان، نتایج سنجش کیفیت را به مرکز پ‍ژوهشهای غلات اعلام کردند.

وی با بیان اینکه سنگک همچنان در صدر کیفی‌ترین نان‌ها قرار دارد، تصریح کرد: سنجش کارشناسی کیفیت نان برای 4 نوع نان سنتی سنگک، بربری، تافتون و لواش صورت گرفته و بر این اساس نمره کیفی به دست آمده 77.8 عنوان شده است.

به گفته قبادی، در این راستا از دو گروه جامعه آماری یعنی مردم و نانوایان نیز درخصوص کیفیت نان تولید شده، نظرسنجی به عمل آمده که بر این اساس، مصرف‌کنندگان نان با نمونه آماری 3 هزار و557 نفر، کیفیت نان مصرفی خود را 80 درصد و نانوایان با نمونه آماری 2 هزار و 468 نفر کیفیت نان تولیدی خود را 81 درصد و مطلوب اعلام کردند که با در نظرگرفتن ارقام بدست آمده حاصل از سنجش کارشناسی کیفیت نان، نظرسنجی از مردم و نانوایان، میانگین کیفیت نان تولیدی نمره قابل‌قبول 79.6 درصد را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص اهداف و نحوه ارزیابی کیفیت نان توسط کارشناسان توضیح داد: هدف از سنجش کیفیت نان توسط مسئولین کنترل کیفی شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق چهارده گانه و مرکز پژوهش‌های غلات این شرکت، ارزیابی کمی و کیفی اقدامات انجام شده در خصوص کیفی‌سازی نان است.

قبادی تاکید کرد: در راستای ارتقای کیفیت نان تولیدی و عملیاتی کردن ماده 110 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه، با در اختیار گرفتن این اطلاعات درصدد هستیم تا کیفیت نان در کشور به مطلوبترین حد امکان برسد؛ این درحالی است که در کنار کیفیت به سلامت نان نیز توجه شده است و برنامه‌ ابلاغی اولویت‌های نظارتی به استانها در تداوم کیفی سازی و سلامت بخشیدن به نان تولیدی در کشور است.


نقل از :مهر

کد: 2542 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 4084 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
3 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
4 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
7 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.
تمام فواید انار یاقوت‌های بی‌نظیر هستی برای قلب مفیدند، معده درد را خوب می‌کنند، پیری را به تأخیر می‌اندازند، سرطان را از جان شما دور می‌کنند و غیره.