تصاویری از دستپخت مادر بزرگ های دنیا


گابریله گالیمبرتی از عکاس‌های خوش ذوقی است که در سفر های خود به نقاط مختلف دنیا تصاویر جالبی را از آداب و رسوم مردم ثبت کرده است.

به گزارش لقمه، یکی از کارهای جالب او تهیه مجموعه عکسی از غذاهای محبوبی است که مادر بزرگ‌ها در سراسر دنیا برای نوه‌های خود درست می‌کنند. او در این مجموعه از مادر بزرگ خود که همواره نگران غذا خورد او در سفرهایش بوده الهام گرفته است.



چین


هائیتی


هند


ایتالیا


مالاوی


مراکش


فیلیپین


تایلند


آمریکا


نقل از :فارس

کد: 2595 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي بازدید: 4076 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مجری دستپخت: دست تاکسیرانان را می بوسم ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
2 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
3 دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
5 دستپخت خاور خانم یک روستا را آباد کرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
6 گفتگو با فرانسوا حسین داور مسابقه بین‌المللی آشپزی دستپخت ۱۳۹۴ جمعه ۶ آذر
7 برنده نهایی مسابقه دستپخت کدامیک از این دو نفر خواهد بود ۱۳۹۴ شنبه ۹ آبان
8 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
9 دستپخت لیلا حاتمی؛ روش تهیه چو مین ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
10 چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم ۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناهارهای سرکاری! به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.