مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون


شهره لرستانی و فقیه سلطانی پنجشنبه، 21 اسفندماه در برنامه تلویزیونی «دستپخت‌های خودمانی» با یکدیگر مسابقه آشپزی می‌دهند.

به گزارش لقمه، «دستپخت‌های خودمانی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی فریدالدین نیکجو و با اجرای بهار ارجمند پنجشنبه هر هفته میزبان بازیگران و چهره‌های شناخته شده است که با هم به رقابت آشپزی می‌پردازند.

این برنامه پنجشنبه، 21 اسفندماه میزبان شهره لرستانی و فقیه سلطانی است که کوفته درست می‌کنند.

در سری اول برنامه «دستپخت‌های خودمانی» چهره‌هایی مثل مهران غفوریان، ارژنگ امیرفضلی، شهره لرستانی، فقیه سلطانی، علی انصاریان و مرجانه گلچین با یکدیگر مسابقه آشپزی می‌دهند.

این برنامه که خانواده‌های ایرانی را در فضایی شاد گردهم می‌آورد، فرصتی فراهم کرده تا چهره‌های محبوب درباره مزه‌های از یاد رفته ایرانی گپ بزنند.

«دستپخت‌های خودمانی» کاری از گروه خانواده شبکه دو است و پنجشنبه هر هفته از ساعت 19:40 از آنتن این شبکه پخش می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7917 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند بازدید: 3381 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
4 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
5 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
6 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 گرانی مرغ قابل پیش بینی بود! ۱۴۰۰ سه شنبه ۵ مرداد
8 جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز ۱۴۰۰ شنبه ۱۹ تير
9 افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
10 جزییات تعطیلی سراسری ۱۰ روزه/ کدام اصناف تعطیلند ۱۴۰۰ شنبه ۲۱ فروردين
11 فوت ۷۴ بیمار کووید ۱۹ در یک روز/ افزایش شهرهای قرمز کرونایی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش‌های علمی و تحصیلی توجه ویژه‌ای داشته باشید.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.