صنایع غذایی دلپذیر


شرکت کدبانو، تولید کننده محصولات دلپذیر، در سال 1328 فعالیت خود را در زمینی به مساحت 17500 متر مربع واقع در 57 کیلومتری شهر تهران و در حومه شهرستان کرج آغاز نمود.

به گزارش لقمه، در بدو تاسیس، فعالیت این شرکت تنها در زمینه تولید چند نوع کمپوت و مربا خلاصه می شد. با گسترش فعالیت های شرکت برای اولین بار در ایران، موفق به تولید مربای بدون قند شد و تولیدات دیگری نیز از قبیل انواع سس های سرد (مایونز و سس های سالاد)، سس های گرم (انواع کچاپ تند و معمولی) و انواع محصولات کنسروی غیر گوشتی (مایه ماکارونی، خوراک لوبیا چیتی و غیره) نیز به تولیدات این شرکت اضافه شد.

این شرکت از لحاظ افزایش حجم تولید سالیانه و تنوع محصولات، از پیشگامان صنایع غذایی بوده و همواره سعی بر آن داشته که محصولات خود را با حفظ معیارهای کیفی و با استفاده از مرغوبترین مواد اولیه و رعایت بهترین روش های تولیدی به بازارهای داخلی و خارجی عرضه نماید و حاصل تلاش و کوشش مداوم کادر متخصص این واحد تولیدی، دریافت بیشترین نشان استاندارد در گروه شرکت های مشابه از سوی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور بوده است.

شرکت کدبانو در روز جهانی استاندارد به عنوان شرکت نمونه انتخاب شده و موفق به دریافت لوح زرین برتر از سوی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گردیده است.

شرکت کدبانو مجموعه متنوعی از محصولات غذایی را با برند دلپذیر، به بازار عرضه نموده که علاوه بر توزیع کالا در داخل کشور، تولیدات خود را به کشورهای اروپایی، آسیایی و آسیای میانه نیز صادر می نماید. رشد مداوم فروش سالیانه داخلی و خارجی نشان از کیفیت بالا و محبوبیت تولیدات این شرکت در میان مصرف کنندگان دارد.

از جمله افتخارات شرکت کدبانو دریافت گواهی نامه های مدیریت و مهندسی صنایع غذایی، یکصد برند برتر، واحد تولیدی نمونه، قهرمانان صنعت، ایزو، بسته بندی برتر، قهرمانان صنعت 1387 و 1388، بهترین نام تجاری، بیست برند برتر کشور، سیب طلایی، دکتر هدایت، مدیریت بازاریابی، مدیریت فروش و جایزه کیفیت تامین کننده برتر می باشد.

شرکت کدبانو امیدوار است با گسترش روزافزون سطح تخصصی در کادر علمی و فنی و تلاش جمعی کارکنان زحمتکش، در جهت بالا بردن مستمر کیفیت محصولات خود و جلب رضایت مداوم بیشتر مصرف کنندگان محصولات دلپذیر، گام های موثرتری بردارد.




کد: 2600 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي بازدید: 10250 ساعت: 1:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
2 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
3 فوت‌وفن غذاهای خوشمزه نذری از زبان باسابقه‌ترین آشپز پایتخت ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
4 این ادویه به لاغری کمک می کند ۱۳۹۳ جمعه ۲۲ فروردين
5 تغذیه در سفرهای تابستانی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد
6 تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۵ تير
7 نوشیدنی تابستانی:خیارسكنجبین با طعم نعناع ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ خرداد
8 سفره هفت سین ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۶ اسفند
9 معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر


نظرات


عباس

باسلام خواهشی که دارم اینه که قیمت محصولات این شرکتو برام ایمل کنید سپاس
معصومه نوروزی

تشکراینجانب را از بابت محصولات خوبتان پذیرا باشید.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟ در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.