اختصاصی لقمه/
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان


محمدصالح حجت الاسلامی

تصویر روی جلد کتاب " خانم شام چی داریم؟"
به گزارش خبرنگار لقمه، نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

کتاب «خانم شام چی داریم؟» نوشته زینب محمودی است که شامل مطالب مفیدی برای آشپزی اسان برای بانوان جوان است. این کتاب 34 فصل دارد که در آن، از نکاتی برای رژیم های غذایی و نکاتی در مورد پذیرایی و خانه داری گرفته تا پخت انواع غذاها را شامل می شود. البته گفتنی است که زینب محمودی نویسنده جوان این کتاب، در کنار ارائه دستورات طبخ انواع غذاها، نظریات مختلف در مورد دستورهای بهداشتی غذا خوردن و آشامیدن را ذکر کرده است که رهنمودهای اسلام از مهمترین آنهاست.

نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

رهنمودهای اسلام در آداب خوردن، بسیار مهم و ارزشمند هستند و با در نظر گرفتن زمان صدور آنها، معجزه علمی پیشوایان دین به شمار می آید. در این باره توجه به دو نکته دارای اهمیت است: اول اینکه، رهنمودهای اسلام درباره خوردن، رتنها سلامت جسم را تضمین نمی کند بلکه تضمین کننده سلامت جسم و جان انسان است. دوم اینکه، از آنجا که عقل و علم بر همه رازهای آفرینش احاطه ندارند، چه بسا حکمت برخی از رهنمودهای اسلام برای دانش امروز مجهول باشد، ولی بی تردید به معنای بی دلیل بودن آن رهنمودها نیست. چنان که فلسفه شماری از احکام اسلام، در گذشته مجهول بوده و امروزه علم به راز آنها پی برده است. از جمله آنها می توان به حلال بودن غذاها، کم خوری، خطر پُرخوری، دو وعده غذا خوردن در شبانه روز، خوراک مفید و ... اشاره کرد.

به گزارش لقمه، در این کتاب با روش های تهیه ی انواع پلو، ماکارونی، خورش، خوراک ها، آبگوشت، کباب، شامی، کوکو، کتلت، کوفته، ماهی، حلیم، آش، دلمه، سوپ، ساندویچ پیتزا، طباخی سنتی ایرانی، دسر، سالاد، ترشی، بستنی، شیرینی، کیک، مربا، سوفله، اردور، بیسکوییت، پوره و لبنیات آشنا می شوید.


 


بازگشت به صفحه نخست



کد: 412 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر بازدید: 12440 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


فاطمه

خیلی چرت است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.