صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور تدوین شد
نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور تدوین شد
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تدوین نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور خبر داد.
به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبدالهی گفت: پیرو مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت مکلف شد نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور و همچنین سامانه امنیت غذا و تغذیه در کشور را تهیه کند.
وی افزود: بر اساس این مصوبات و در قالب یک پروژه با در نظر گرفتن اطلاعات موجود در بخش کشاورزی و اطلاعات اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و همچنین اطلاعات مربوط به غذا، نقشه آسیب پذیری تغذیهای تدوین شد. به این ترتیب تصویری از استانهای مختلف کشور در زمینه چگونگی وضعیت غذا و تغذیه مشخص شد.
عبدالهی ادامه داد: این نقشه و سامانه مشخص میکنند که استانهای مختلف کشور به لحاظ امنیت غذایی در چه رتبهای قرار گرفتهاند. اکنون این اطلاعات پایه فراهم شده است. بر اساس این اطلاعات پایه، استانها باید بتوانند ذیل شورای سلامت استان برنامه عملیاتی تغذیه و امنیت غذایی را تدوین کنند چرا که برنامه امنیت غذایی یک برنامه کاملا بین بخشی است و تمام بخشها باید برای بهبود امنیت غذا و تغذیه مشارکت داشته باشند.
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان گفت: در مجموع اکنون سامانه امنیت غذا و تغذیه به تفکیک استانهای کشور وضعیت را مشخص کرده که بیتردید مبنای برنامهریزی و سیاستگذاری برای بهبود و ارتقای امنیت غذا و تغذیه در برنامه پنجم توسعه خواهد بود.
نقل از :ایسنا
کد:
2617
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي
بازدید:
1638
ساعت:
3:09 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
2
مهمترین اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم چیست؟
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
3
۸ کشوری که مردمش «گوشت الاغ» میخورند+ نقشه و نمودار
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
4
با قاشق و چنگال عقیق ناهار میخورم!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
5
کارگروه رفع تحریم های صنعت غذا تشکیل شد
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید
دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...
زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند
پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...
موادغذایی تصفیه کننده خون
سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی
پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید
آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی
پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است