نان را در چه ظرفی گرم کنیم؟


بهترین ظرف برای گرم کردن نان و سایر مواد غذایی در مایکروفر چیست؟

به گزارش لقمه، به‌طور کلی برای گرم کردن هرنوع ماده غذایی از نان و برنج گرفته تا گوشت‌ها و خورش‌ها باید حتما از ظرف‌های مخصوص مایکروفر یا ظرف‌های شیشه‌ای نشکن استفاده کرد زیرا ظرف‌های پلاستیکی معمولی در اثر حرارت مایکروفر دچار تغییر حالت می‌شوند. همین ظرف‌هایی که ما به آنها ظروف پلیمری می‌گوییم، در بهترین حالت می‌توانند دمایی نزدیک به 70 درجه سانتی‌گراد را تحمل کنند. ظرف‌های پلیمری از فوم تهیه شده‌اند و همان ظرف‌هایی هستند برای غذاهای نذری استفاده می‌شوند. البته پلیمرهای معمولی‌تر مانند ظرف‌های پلاستیکی‌ای که این خواننده به آن اشاره کرده‌اند، حداکثر 40 درجه سانتی‌گراد دما را تحمل می‌کنند.


با گرم کردن نان و سایر مواد غذایی در ظرف‌های پلاستیکی یا حتی کیسه فریزر در مایکروفر، حرارتی بیش از حد تحمل این پلاستیک‌ها به آنها وارد می‌شود و این افزایش حرارت می‌تواند باعث آزاد شدن ترکیب‌های منومری سرطان‌زا در ظرف‌های پلاستیکی و انتقال این ترکیب‌ها به موادغذایی و در نهایت بدن ما بشود.


بد نیست این را هم بدانید كه هرچه غذا چرب‌تر باشد، امکان آزاد شدن ترکیب‌های منومری و انتقال آنها به غذا بیشتر می‌شود. بر اساس نتایج تحقیقات، نفوذ منومر به مواد غذایی و بدن در کوتاه‌مدت می‌تواند باعث ابتلا به افسردگی و در بلندمدت منجر به سرطان شود. به همین دلیل تاکید ما بر استفاده از ظرف‌های مخصوص مایکروفر برای گرم کردن غذاهاست كه معمولا روی آنها عبارت «Microwave safe» یا روی بسته‌بندی آنها عبارت «مناسب برای مایکروفر یا غذاهای گرم» وجود دارد.


نقل از :هفته نامه سلامت

کد: 2775 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي بازدید: 2963 ساعت: 4:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
7 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
11 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
اضافه وزن بارداری همیشه نگران‌کننده نیست مسلما یکی از دغدغه‌های ذهنی مادر باردار میزان وزن گیری او در دوران حاملگی است.
رژیم بسیار خطرناک خام خواری خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید.