غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان


نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب و حاوی چربی‌های اشباع شده علاوه بر افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌تواند موجب کاهش تعداد اسپرم‌ها (سلولهای جنسی نر) در مردان شود.

به گزارش لقمه، پزشکان دانمارکی در یک مطالعه تازه دریافته‌اند حجم اسپرم‌ها در مردانی که زیاد مواد غذایی پرچرب مصرف می‌کنند به میزان چشمگیر تا حدود 40 درصد کاهش می‌یابد و بعلاوه کیفیت عملکرد اسپرم‌ها نیز در این مردان به مراتب نامطلوب‌تر از مردانی است که کمتر مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده می‌خورند.


به نوشته روزنامه دیلی میل، بررسی‌های انجام شده در کشورهای غربی نشان داده است که میانگین تولید اسپرم در مردان بویژه طی 60 سال گذشته در این کشورها کاهش یافته و ظاهرا اکثر مردان در کشورهای غربی با مشکل کاهش تعداد و کیفیت سلولهای جنسی مردانه مواجه هستند.


این مطالعه توسط یک تیم پزشکی در کوپنهاگ و روی 701 مرد جوان دانمارکی و حدودا 20 ساله انجام گرفت. چربی‌های اشباع شده در کره، گوشت‌های فرآوری شده، غذاهای سرخ کرده و سایر فست فودها و تنقلات استفاده می‌شوند و مصرف زیاد آنها به قلب و عروق آسیب می‌رساند.



نقل از :ایسنا

کد: 2921 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي بازدید: 3975 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
2 واردات "اسپرم گاو" از آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ خرداد
3 تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
4 مضرات نوشیدنی های انرژی زا ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
5 رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
6 آقایان چه بخورند تا زودتر بابا شوند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت
7 چه کسانی سویا را راحت تحمل می‌کنند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
8 تاثیر طب سنتی در ناباروری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
9 9 ماده غذایی برای پدر شدن ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
10 اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
11 10 توصیه برای بالا بردن قدرت باروری‌ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...

  چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.