صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
90 درصد خرمای کشور در داخل مصرف میشود
90 درصد خرمای کشور در داخل مصرف میشود
رییس هیأت مدیره انجمن خرمای استان کرمان، گفت: با توجه به اینکه حدود 90 درصد خرما در کشور مصرف شده و تنها 10 درصد آن صادر میشود باید تلاش کنیم تا این روند معکوس شود بنابراین باید در این راستا گام برداریم.
به گزارش لقمه، "مهدی ایرانی کرمانی" در نشست اعضای انجمن خرمای استان کرمان در جیرفت، گفت: انجمن خرمای استان شش سال فعالیت دارد و تاکنون فعالیتها و اقدامات انجام شده در این انجمن رضایت بخش بوده است.
وی یادآور شد: در بخش کشاورزی بویژه کشت محصولات خارج از فصل در جنوب کرمان و شهرستان جیرفت ظرفیتهای بسیار خوبی وجود دارد که اتاق بازرگانی میتواند در زمینه بازاریابی این محصولات اقدام کند.
وی افزود: اتاق بازرگانی طی چند سال گذشته در راستای تعامل با مقامات دولتی برای رفع موانع از جمله تصویب قانون بهبود فضای کسب و کار به موفقیتهایی دست یافته است.
ایرانی کرمانی با بیان اینکه تصویب این قانون کمک بسیاری به پیشرفت فعالیتهای بخش خصوصی و برداشتن موانع کرده است، تصریح کرد: با تعامل تولیدکنندگان و دستاندرکاران خرمای منطقه جنوب کرمان تلاش میکنیم تا مشکلات موجود برطرف شود.
وی، گفت: هدف از سفر به شهرستان جیرفت، عضو گیری در انجمن خرما و معرفی این انجمن به تولید کنندگان خرما در جنوب است.
ایرانی کرمانی با بیان اینکه بیشترین استحصال آب به صورت غیرقانونی در جنوب کرمان انجام گرفته است، خاطرنشان کرد: ما در اقلیمی زندگی میکنیم که برداشت محصول به ازای هر هکتار مهم نیست، بلکه برداشت به میزان متر مکعب آب اهمیت دارد.
"صادق علیزاده" مسوول مرکز تحقیقات و بررسیهای اقتصادی اتاق بازرگانی کرمان در ادامه این نشست، گفت: با استقبال خوب تولید کنندگان محصولات کشاورزی جنوب کرمان در حال گذر از وضعیت موجود و رسیدن به وضع مطلوب هستیم که نوید بخش آیندهای درخشان برای کشاورزی این منطقه است.
وی با اشاره به همکاری بخش خصوصی و دولتی در جنوب کرمان در امور اقتصادی و کشاوزی، افزود: اتاق بازرگانی پیشنهاد برگزاری جشنواره خرما در جنوب کرمان را در سال آینده ارائه کرده که امید است این جشنواره با کمک مسوولان برگزار شود.
"محسن رشید فرخی" رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمان نیز در این جلسه، گفت: در اتاق بازرگانی استان کرمان با رایزنیهای انجام شده با مدیران عامل چهار بانک کشور تسهیلات مناسبی بدون محدودیت به فعالان عرصه صادرات و همچنین صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی داده خواهد شد.
وی اضافه کرد: زمینه پرداخت این تسهیلات فراهم شده لذا کسانی که تمایل به دریافت تسهیلات هستند باید در انجمنهای وابسته به اتاق بازرگانی عضو شوند.
رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمان، ادامه داد: انجمن گلخانهداران جنوب استان کرمان دوم بهمن ماه در این منطقه راهاندازی میشود لذا کشاورازن و گلخانهداران با عضویت در این انجمن زمینه ساماندهی کشاورزی جنوب کرمان و به دنبال آن حل مشکلات را رقم بزنند.
نقل از :ایسنا
کد:
2922
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي
بازدید:
2018
ساعت:
10:40 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2
خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
3
تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4
اعلام قیمت انواع خرما در میادین میوه و تره بار تهران
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
5
دارخوین شادگان دارای شهرک تخصصی فرآوری خرما می شود
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6
مقایسه قیمت انواع خرما در سطح شهر و میادین میوه و تره بار
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
7
بعضی از خرده فروش ها حق توزیع روغن خوراکی ندارند/خرما امسال گران نمی شود
۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
8
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
9
دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار
۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10
گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11
پیشگیر از کم خونی با مصرف خرما
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید
مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...
رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران
آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...
آزمون غذا در فصل امتحانات
مادران هرکاری میکنند تا به خیال خود فرزندانشان از...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید
یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه میشود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان
پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیهای مناسب و انجام فعالیتهای جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته میشوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطانها ضروری هستند.
اشتباهی كه هر سال تكرار میشود
بهرغم هشدارهای جدی مسئولان بهداشتی کشور، امسال بازهم از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنیهای گرم و داغ در روزها و شبهای محرم استفاده شد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است