صادرات زیتون ترکیه به ایران کاهش یافت


کاهش 500 تنی صادرات زیتون ترکیه به ایران سبب نگرانی صادرکنندگان این کشور شده است.

به گزارش لقمه، به نقل از روزنامه حریت ترکیه، صادرات سالانه زیتون ترکیه به ایران 87.5 درصد کاهش یافته و به 500 تن رسیده است.

این روزنامه علت این کاهش را محدودیت‌های اعمال شده از سوی دولت ایران در اولویت‌بندی‌ ارز برای واردات کالاها عنوان کرده است.

اتحادیه صادرکنندگان زیتون و روغن زیتون ترکیه در بیاینه‌ای اعلام کردند: رسیدن میزان صادرات زیتون این کشور به ایران به 4 هزار تن در سال 2010، سبب شده بود تا ایران به بازار هدف صادراتی مهمی برای زیتون آنکارا تبدیل شود. با این وجود، در سال 12-2011 این میزان به 500 تن کاهش یافت.

بر اساس این گزارش، ایران اخیرا صدور مجوزهای واردات را متوقف کرده است و این امر سبب شده تا صادرات زیتون ترکیه به این کشور متوقف شود.

کاردی گاندس یک مقام ارشد اتحادیه صادرکنندگان زیتون ترکیه گفت: این اقدام، نخستین محدودیت اعمال شده از سوی ایران نیست. پیش از ایجاد مشکلات برای دریافت مجوز، ایران، مالیات کالاهای وارداتی را از 20 درصد به 90 درصد افزایش داد.

وی افزود: ترکیه نخستین صادرکننده زیتون به ایران محسوب می‌شد. ایران مالیات‌های گمرکی 90 درصدی و 50 درصدی را برای واردات به‌‌ترتیب زیتون و روغن زیتون از ترکیه، یونان و اسپانیا وضع کرده است. این درحالی‌ است که مالیات گمرکی وضع شده برای سوریه 4 درصد است.




کد: 2973 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي بازدید: 2084 ساعت: 5:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
4 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
10 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری در دوران بارداری باید اصول تغذیه ای را رعایت کنید تا ویتامین ها و پروتئین های لازم به بدنتان بریانید
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.