66 درصد گوشت مرغ تولیدی مازندران به خارج استان صادر شد


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 66 درصد گوشت مرغ تولیدی استان به خارج مازندران صادر شد.

به گزارش لقمه، حسین نگهدار از ارسال بیش از 66 درصد از گوشت مرغ تولیدی آماده طبخ واحدهای تولیدی استان مازندران به استانهای کشور، بخصوص تهران خبر داد.

وی افزود: پرورش طیور نقش اساسی و بنیادی در تأمین نیازهای پروتئینی مورد نیاز استان داشته و بر اساس اطلاعات موجود در طول سنوات گذشته تولید گوشت مرغ استان از رشد خوبی برخوردار بوده است.

نگهدار با بیان اینکه وجود عوامل مساعد محیطی و اقلیمی در مازندران سبب رشد و توسعه صنعت طیور استان شد تصریح کرد: مشارکت فارغ التحصیلان، متخصصان و علاقمندان به رشته پرورش دام و طیور منجر به توسعه کمی و کیفی روز افزودن واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان شده است.


تصویب اجرای طرح احداث باغ مادری تولید هال هسته دار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه از تصویب اجرای طرح احداث باغ مادری تولید نهال هسته دار و دانه دار در سطح 10 هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.

طاهری امیری افزود: سه هزار و 500 میلیارد ریال توسط شرکت کشاورزی و دامپروری ران در کارگروه توسعه کشاورزی این شهرستان برای اجرای این طرح مصوب شده است.


تولید 264 تن گوشت ماکیان بومی در فریدونکنار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار، از تولید بیش از 264 تن گوشت انواع ماکیان بومی در این شهرستان خبر داد.

حسن رزاقی افزود : در سالجاری بیش از 189 نفر از بانوان روستایی شهرستان فریدونکنار در سطح روستاهای این شهرستان اقدام به تولید و پرورش انواع ماکیان بومی کردند.

وی حاصل تلاش زنان این منطقه را تولید بیش از 264 تن گوشت انواع ماکیان بومی نظیر مرغ، غاز، بوقلمون، اردک و ... عنوان داشت که علاوه بر تأمین نیاز خانوار، بخش قابل توجهی از نیاز مردم منطقه را از طریق عرضه آن در بازارهای محلی و فروشگاههای مواد پروتئینی تأمین کرده است.


اجرای سیستم آبیاری در جویبار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در سطح بالغ بر 400 هکتار از اراضی باغی این شهرستان در سالجاری خبر داد.

سلیمان حاتم نژاد ظهار داشت: با توجه به افزایش راندمان تولید در واحد سطح با بکارگیری نهاده های مرتبط در تولید محصول و سایر عوامل تأثیرگذار، بهره برداری درست و بهینه از آب و منابع آبی می تواند در افزایش تولید محصولات مختلف زراعی و باغی از جمله مرکبات تأثیر گذار باشد.

وی تصریح کرد: از سوی این مدیریت و همکاری مشاوران و پیمانکاران مربوطه در سالجاری تاکنون از محل اعتبارات، سیستم نوین آبیاری تحت فشار با اعتباری بالغ بر 17 هزار میلیون ریال در سطح 400 هکتار از اراضی باغی این شهرستان به مرحله اجرا در آمد و این اراضی باغی به این سیستم تجهیز شدند.


بهره برداری طرح پرورش مرغ گوشتی پنبه چوله ساری

مدیر جهاد کشاورزی ساری از افتتاح و بهره برداری از یک طرح پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت بیش از 20 هزار قطعه در روستای پنبه چوله در این شهرستان خبر داد.

طهمورث قاسم نژاد افزود: این طرح با پنج هزار و 600 میلیون ریال هزینه و ایجاد اشتغال برای سه نفر مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: این طرح در زمینی به مساحت یک هکتار با زیربنای 1963 متر مربع مسقف و 431 متر مربع تأسیسات انبار انجام گرفته است.






نقل از :مهر

کد: 2979 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن بازدید: 1644 ساعت: 9:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
9 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
10 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
11 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.