نایلکس‌های جادویی برگرفته از گیاه آلوئه ورا ارائه شد


نایلکس‌های بسته بندی با آخرین تکنولوژی روز دنیا برگرفته از عصاره گیاه آلوئه ورا در مقیاس نانو ارائه شد.

به گزارش لقمه، قائم کیانیان مجری طرح نایلکس‌های جادویی برگرفته از گیاه آلوئه ورا گفت: نایلکس‌های بسته بندی با آخرین تکنولوژی روز دنیا برگرفته از عصاره گیاه آلوئه ورا در مقیاس نانو در ساختار پلیمری آن است.

وی افزود: این محصول با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی در حوزه فناوری تهیه شده و دارای EC مارک اروپا و گواهی‌های تست محصول از انستیتو پاستور ایران است.

کیانیان ادامه داد: همچنین این محصول تحت لیسانس UNIPLAST ترکیه است.

مجری این طرح اظهار داشت: این محصول با توجه به داشتن فرمولاسیون d2w دارای قابلیت تجزیه پذیری و سازگاری با محیط زیست است.

وی گفت: این محصول با فرمولاسیون عبور گزینشی گازهای اتمسفری از روزنه بسته بندی بدون استفاده از هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده می‌تواند ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهد که این تکنولوژی‌ تنها در انحصار 4 کشور در دنیا است.

به گفته کیانیان، نایلکس‌های جادویی ماندگار مواد غذایی را بین 3 تا 5 برابر افزایش می‌دهد.

وی افزود: این نایلکس قابل استفاده برای تمام میوه‌ها، سبزیجات و انواع نان است و تا زمانیکه نایلکس‌ها پاره نشوند می‌توان آنها را شست و به طور مجدد استفاده کرد.

کیانیان عنوان کرد: از این نایلکس‌ها در مسافرت، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها، ورزشگاه‌ها، اردو، پادگان‌ها، ندامتگاه‌ها، ‌مراکز تفریحی، بازارهای میوه و تره بار، صنایع بسته‌بندی، کشاورزی، سردخانه‌ها و غیره می‌توان استفاده کرد.

وی با اشاره به مزیت‌های این نایلکس گفت: حفظ تازگی و ارزش مواد غذایی، میوه‌ها و سبزیجات، افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی از 3 تا 5 برابر، جلوگیری از کپک زدگی و تغییر طعم نان، سازگار با محیط زیست و تجدید پذیر، برگرفته از تکنولوژی تراوا بر پایه عصاره آلوئه‌ورا، فاقد هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده و جلوگیری از ایجاد باکتری در طولانی مدت از مزایای این نایلکس‌هاست.

وی افزود: این محصول برای بسته بندی تمام محصولات کشاورزی اعم از سبزیجات، میوه‌ها، استفاده در سردخانه‌ها برای افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده می‌شود و ماندگاری عمر گل و گیاهان برای انتقال و جابجایی و صادرات را بالا می‌برد.

کیانیان ادامه داد: استفاده در بخش نگهداری نان‌های صنعتی، نگهداری مواد غذایی آماده اعم از سالاد، جوانه گندم و غیره نیز از دیگر مزایای این طرح است.



نقل از :فارس

کد: 3089 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 2268 ساعت: 12:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
3 طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
6 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
7 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
8 قیمت جهانی گندم 12 دلار افزایش یافت ۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
9 قیمت جهانی گندم افزایش یافت ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
10 آیا زنجیره تامین موادغذایی تهدید می شود؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
11 افزایش قیمت گندم در بازارهای جهانی ۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت