روش تهیه کباب گوشت گوساله و سبزیجات


برای تهیه این کباب،‌ فیله گوساله را به قطعات مکعبی شکل 2 سانتی‌متری درآورده و به سیخ بکشید.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10- 5 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

فیله گوساله:‌600 گرم، به قطعات مکعبی 2 سانتی‌متری تقسیم شود.

کدو سبز: مطابق شکل نازک خرد شود.

سیر: 2 حبه، کاملا خرد شود.

آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو

برگ‌های تازه رزماری: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون:‌2 قاشق غذاخوری

هنگام سرو: سالاد مخلوط کاهو، برش‌های آووکادو، زیتون، جعفری و برش‌های لیمو و مقداری سس مایونز

 

طرز تهیه:

1- برش‌های گوشت و کدو را به طور یکی در میان در هشت عدد سیخ، به سیخ بکشید.

2- سیر، آب و پوست لیمو، رزماری و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده و از این مخلوط تهیه شده روی فیله‌های گوساله بمالید و 30 دقیقه صبر کنید.

3- باربکیو یا تابه‌ بزرگی را از پیش گرم کرده، هر طرف از سیخ‌های فیله را به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که در حد مورد نظرتان بپزد حرارت دهید.

4- سیخ‌ها را از روی حرارت برداشته و روی هر کدام از آن‌ها به صورت شل و آزاد با فویل آلومینیومی بپوشانید و سه دقیقه در این حالت نگه‌دارید.

5- گوشت‌های کباب شده را با سالاد و حلقه‌های لیمو میل کنید.


نقل از :همشهری

کد: 3127 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ بهمن بازدید: 4520 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
غذاهای سالم را بشناسید برخی از غذاها بسیار سالم هستند که در توصیه های هر متخصص تغذیه ای وجود دارد.