روش تهیه کباب گوشت گوساله و سبزیجات


برای تهیه این کباب،‌ فیله گوساله را به قطعات مکعبی شکل 2 سانتی‌متری درآورده و به سیخ بکشید.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10- 5 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

فیله گوساله:‌600 گرم، به قطعات مکعبی 2 سانتی‌متری تقسیم شود.

کدو سبز: مطابق شکل نازک خرد شود.

سیر: 2 حبه، کاملا خرد شود.

آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو

برگ‌های تازه رزماری: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون:‌2 قاشق غذاخوری

هنگام سرو: سالاد مخلوط کاهو، برش‌های آووکادو، زیتون، جعفری و برش‌های لیمو و مقداری سس مایونز

 

طرز تهیه:

1- برش‌های گوشت و کدو را به طور یکی در میان در هشت عدد سیخ، به سیخ بکشید.

2- سیر، آب و پوست لیمو، رزماری و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده و از این مخلوط تهیه شده روی فیله‌های گوساله بمالید و 30 دقیقه صبر کنید.

3- باربکیو یا تابه‌ بزرگی را از پیش گرم کرده، هر طرف از سیخ‌های فیله را به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که در حد مورد نظرتان بپزد حرارت دهید.

4- سیخ‌ها را از روی حرارت برداشته و روی هر کدام از آن‌ها به صورت شل و آزاد با فویل آلومینیومی بپوشانید و سه دقیقه در این حالت نگه‌دارید.

5- گوشت‌های کباب شده را با سالاد و حلقه‌های لیمو میل کنید.


نقل از :همشهری

کد: 3127 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ بهمن بازدید: 4712 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.