طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی


پایگاه خبری لقمه: قارچ شکم پر کبابی از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این قارچ های شکم پر، شکلی از نوع کلاسیک آن هستند و بافتی خامه ای دارند.

 
طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی

مناسب برای۴ نفروعده غذایی
 
مواد لازم: 
 
پنیر فتا                            ۷۵ گرم
 
لیمو                                ۱ عدد
فلفل چیلی قرمز                به میزان لازم
 
نمک                                به میزان لازم
 
فلفل سیاه                       به میزان لازم
 
اورگانو                             ۲ قاشق غذاخوری
 
پنیر پارمزان                       ۱ مشت
 
قارچ                                ۴ مشت
 
روغن زیتون                       به میزان لازم
 
منداب                             ۱ مشت
 
 
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی قارچ شکم پر کبابی:
۱- اگر دسترسی دارید به جای پنیر فتا از پنیر ریکوتا (Ricotta) استفاده کنید. پنیر را خرد کنید.
۲- پوست لیمو را رنده کنید.
۳- دانه های فلفل چیلی را خارج کنید و  سپس آن را ریز خرد کنید.
۴- ارگانو را ریز خرد کنید.
۵- پنیر پارمزان را رنده کنید. به پنیر اضافی برای روی قارچ ها نیاز دارید.
۶- می توانید از ترکیبی از انواع قارچ استفاده کنید، فقط لازم است که قارچ ها فضای کافی برای مواد شکم پر داشته باشند. قارچ ها را تمیز بشویید، ساقه های آن ها را جدا کنید و برای مصارف دیگر کنار بگذارید.
 
طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی
 
از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
 
پنیر فتا، رنده پوست لیمو، فلفل چیلی و کمی نمک و فلفل را با هم در کاسه ای بریزید. آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید و بعد ارگانو ی خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده را به آن ها اضافه و با هم ترکیب کنید.
 
به قارچ ها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه بزنید. قارچ ها را در سینی فر بچینید ( قسمت گود قارچ ها رو به بالا باشد).
 
با دقت ترکیب پنیر را با قاشق داخل قارچ ها بگذارید و مقداری پنیر پارمزان روی آن ها رنده کنید. قارچ ها را برای حدود ۱۵ دقیقه تا طلایی شوند در فر قرار دهید. آن ها را به همراه سبزیجات معطر مانند منداب میل کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزباشی

کد: 13548 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 4152 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
خواب زود و راحت‌ با دَمنوش گیاهان دَمنوش گیاهان احساس بهتری به انسان می‌دهند و به غیر از اینکه برای بدن خواص بیشماری دارند، موجب یک خواب راحت نیز می‌شوند.
لاغری گیاهی به سبک بازیگران سینما اگر تا امروز شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.