قیمت عسل طبیعی و ارگانیک در بازار


مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: عسل طبیعی درجه یک در خرده‌فروشی‌ها 17 تا 20 هزار تومان و عسل ارگانیک حدود 30 هزار تومان فروخته می‌شود لذا به توصیه می‌شود مصرف‌کنندگان عسل‌ را بیش از کیلویی 30 هزار تومان نخرند.

به گزارش لقمه، عفت رییسی سرحدی گفت: در حال حاضر هزینه تمام‌شده عسل درجه یک، 15 هزار تومان است.

وی با بیان اینکه هر کیلوگرم عسل طبیعی درجه یک در خرده‌فروشی‌ها 17 تا 20 هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد، عنوان کرد: برخی از عسل‌های خاص مانند عسل ارگانیک حدود 30 هزار تومان فروخته می‌شود.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران توصیه کرد: مصرف‌کنندگان عسل‌ را بیش از کیلویی 30 هزار تومان نخرند چرا بهترین پاسخ به گران‌فروشان، نخریدن است.

کاهش صادرات عسل به دلیل ضعیف بودن بسته‌بندی
رییسی سرحدی از افزایش 30 درصدی تولید عسل در امسال خبر داد و گفت: علی‌رغم پیش‌بینی‌های صورت گرفته برای صادرات 10 هزار تنی عسل، به دلیل ضعف در بسته‌بندی تاکنون حدود 6000 تن از این محصول صادر شده است.

وی اظهار کرد: امسال از حدود پنج میلیون و 330 هزار کلونی زنبور عسل حدود 5000 تن عسل تولید شد که نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است.

مدیرعامل اتحادیه سراسر زنبورداران افزود: علت افزایش تولید عسل در امسال، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و پرداخت وام‌های زودبازده دولتی بود که اشتغالزایی و افزایش تولید را به دنبال داشت.

به گفته رییسی، میانگین برداشت عسل طبیعی با احتساب دو بار برداشت در سال، حدود 13 کیلوگرم بوده که می‌توان آن را افزایش داد.

وی عنوان کرد: 95 درصد از کندوهای زنبور عسل، کندوهای مدرن و چوبی بوده که قابلیت جابه‌جایی و بازدید را دارند و بقیه کندوها سنتی است.

شیرینی عسل ایرانی به کام ترکیه
مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران ادامه داد: امسال با توجه به افزایش تولید، انتظار می‌رفت 10 هزار تن عسل به بازار‌های جهانی صادر شود اما به دلیل بازار پسند نبودن بسته‌بندی حدود 10 هزار تن کلونی و 6000 تن عسل به کشور‌هایی همچون ترکیه، افغانستان، کردستان و عراق صادر شد.

رییسی سرحدی گفت: امسال عمده عسل‌های ایرانی به صورت فله‌ای صادر شد و از آنجا که 40 درصد از سهم عسل صادراتی ایران به کشور ترکیه تعلق دارد، با بسته‌بندی و برند این کشور به دیگر بازارهای جهانی صادر شد و سود صادرات عسل ایرانی به جیب این کشور‌ رفت.

وی گفت:‌ امسال بخش عمده‌ای از عسل صادراتی از مبادی غیر رسمی به کشورهای متقاضی ارسال می‌شود اما با توجه به ارزآوری بالای عسل ایرانی، بهتر است صادرات این محصول در گمرکات کشور به ثبت برسد.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان این‌که برنامه‌ریزی دقیق کوتاه و میان‌مدت می‌تواند افزایش تولید عسل در ایران را استمرار دهد، گفت: حدود 63 هزار زنبور‌دار در کشور فعال هستند که در صورت ادامه‌ی سرمایه‌گذاری و استمرار افزایش تولید، در سال آینده حدود 20 درصد به تولید عسل افزوده می‌شود.

سرانه مصرف عسل ایرانیان به 610 گرم رسید
رییسی سرحدی عنوان کرد: سال گذشته سرانه‌ی مصرف عسل حدود 480 گرم بود که امسال به حدود 610 گرم رسیده است.

ایران با داشتن شرایط جغرافیایی و آب و هوایی متفاوت یکی از تولیدکنندگان عسل مرغوب در جهان محسوب می‌شود و با تولید حدود 50 هزار تن عسل در سال، یازدهمین تولیدکننده این محصول در جهان به شمار می‌رود.


نقل از :ایسنا

کد: 3299 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند بازدید: 3579 ساعت: 5:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
9 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
10 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
چای سبز را چگونه بنوشیم تا لاغر شویم؟ افرادی که در آستانه میانسالی با بالارفتن سن دچار اضافه وزن و چاقی می شوند نیز می توانند از چای سبز برای پیشگیری از این بحران کمک بگیرند.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.