طرز تهیه یک لقمه صبحانه در «آشپزخانه فضایی»


«کریس هدفیلد» فضانورد کانادایی مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌ با ارسال یک فیلم ویدئویی، مهارت خود را در درست کردن یک لقمه کره و عسل در فضا به نمایش گذاشت.

به گزارش لقمه، برنامه آشپزی یک کانال تلویزیونی که طبق روال برای ارائه یک دستور غذایی جدید، میزبان یک آشپزخانه می‌شود، این بار میزبان «آشپزخانه فضایی کریس هدفیلد» شد.

به گفته «هدفیلد»، در روزهای نخست اکتشافات فضایی، فضانوردان اغلب از غذاهای فشره درون لوله استفاده می کردند، اما امروزه بسیاری از مواد خوراکی از جمله بستنی در فضا نیز یافت می‌شود و ساندویچ تنها غذای ممنوعه محسوب می شود.

فضانوردان به جای ساندویچ از ورق‌های نان ترتیلا استفاده می کنند؛ نان های بسته بندی شده بمدت 18 ماه قابل استفاده هستند.

در قسمت نخست مجموعه آشپزی فضایی، «هدفیلد» دستور تهیه یک نان ترتیلا با کره بادام زمینی و عسل در فضا را آموزش داد؛ برای جلوگیری از روان شدن عسل در شرایط خلأ باید از یک نوار چسب مخصوص و برای بازکردن بسته بندی کره نیز از گیره ثابت کننده قیچی استفاده می شود.

تمیز کردن دست ها پس از هر وعده غذایی نیز از جمله مشکلات فضانوردان است که باید از طریق قطرات آب یا دستمال های مرطوب انجام شود.

ناسا به تازگی تصاویری از مجموعه غذاهای مورد استفاده فضانوردان را منتشر کرده است که شامل غذای مورد استفاده «یوری گاگارین» نخستین فضانورد جهان تا وعده های غذایی و خمیر دندان فضانوردان امروزی می شود.

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 3313 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند بازدید: 2469 ساعت: 12:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 ممنوعیت خرید و فروش دارو در فضای مجازی ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
5 استعفای وزیر تعاون تایید شد/ برای افزایش هماهنگی در دولت استعفا کردم ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد
6 تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
7 واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
8 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
9 ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
10 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
11 رشد کسب و کار مجازی در اینستاگرام ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف می‌شود سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.
با این خوراکی ها وزن خود را کاهش دهید بیشتر ما دوست داریم وزن کم کنیم تا اندام مناسبی داشته باشیم بلکه...
رژیم بسیار خطرناک خام خواری خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید.