صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
>
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
با انتشار یک تکذیبیه عنوان شد؛
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مطلب منتشر در فضای مجازی را مبنی بر استفاده نکردن از میزهای بیرون نانواییها برای خنک کردن نان، تکذیب کرد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، در اطلاعیهای مطلب منتشر در فضای مجازی را مبنی بر استفاده نکردن از میزهای بیرون نانواییها برای خنک کردن نان، تکذیب کرد.
دریان اطلاعیه آمده:
باتوجه به مطلب منتشر شده در تعدادی از کانالهای فضای مجازی مبنی بر استفاده نکردن شهروندان از میزهای بیرون نانواییها برای خنک کردن نان، به علت آویزان شدن حیوانات از آنها در شب و انتقال بیماریها، به آگاهی مردم عزیز میرساند، این مطلب از طرف دانشگاه علوم پزشکی یزد منتشر نشده و آنرا تکذیب مینماید.بازرسی از نانواییهای سطح استان توسط بازرسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیر اداری انجام میشود و در صورت وجود مشکلات بهداشتی بر طبق قوانین و دستور العملهای مربوط، پیگیریهای لازم صورت میگیرد.
از رسانهها و کانالهای فعال در فضای مجازی خواهشمند است؛ اخبار معتبر را از کانال ایتای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مجله خبری وبدا یزد و وبسایت دانشگاه دریافت کنند و از بازنشر اخبار غیر معتبر که ممکن است آرامش روحی و روانی مردم را تحت تاثیر قرار دهد و یا موجب آسیب به اقشاری از جامعه شود خودداری کنند.شهروندان عزیز میتوانند در صورت مشاهده مشکلات و تخلفات بهداشتی، درمانی و دارویی، مراتب را جهت پیگیری به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام کنند تا در اسرع وقت رسیدگی لازم انجام شود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15771
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
بازدید:
735
ساعت:
1:27 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
3
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
4
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی با نانوذرات شکرمانند
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6
اوضاع بحرانی آزمایشگاههای پزشکی/ سوءاستفاده بیمههای تکمیلی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7
عطاریها زیر نظر معاونتهای غذا و دارو فعالیت میکنند
۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8
تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی
۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
9
شرایط اهدای شیرمادر چگونه است
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10
آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خواص کاکائو را بشناسید
نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟
بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...
چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان
معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟
متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامینها و مواد معدنی ضروری را به بدن میرسانند. البته هر چند وقت یکبار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آبهای آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح میشود و کارشناسان از مردم میخواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که بهطور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟
چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
حقایقی درباره غذاهای رستورانها و سرآشپزها
خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقهتان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است