اولین محصول خاویار پرورشی گیلان سال آینده به کشورهای اروپایی صادر می‌شود


مدیرکل شیلات گیلان بیان کرد: در استان گیلان برای اولین بار استحصال خاویار از ماهیان خاویاری پرورشی انجام پذیرفت و در سال جدید اولین محصول خاویار پرورشی به کشورهای اروپایی صادر می‌شود.

به گزارش لقمه، حجت سعیدی ، گفت: تعداد 25 فروند شناور صیادی کیلکا در طی 11 ماه سال جاری با 2770 شب دریانوردی موفق به صید 6976 تن کیلکا شدند.

وی ادامه داد: از این مقدار صید 6416 تن در مصارف تولید ماهی و 560 تن برای مصارف انسانی استفاده شده است.

سعیدی خاطرنشان کرد: مقدار صید سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 70 درصد افزایش داشته است، ارزش اقتصادی صید سال جاری 30 میلیارد ریال بوده است.

وی در زمینه ماهیان خاویاری نیز افزود: استان گیلان با دارا بودن 3 مزرعه فعال با تولید 100 تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور فعال است که با صدور 65 مجوز موافقت اصولی جدید برای تولید و پرورش ماهیان خاویاری در استان، گامی بزرگ در جهت تولید هرچه بیشتر ماهیان خاویاری در کشور برداشته است.

 


نقل از :ایسنا

کد: 3342 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۷ اسفند بازدید: 1799 ساعت: 9:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
3 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
4 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
7 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
8 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
9 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
10 سند امنیت غذایی برای اولین بار در کشور تدوین می شود ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد مصرف صبحانه غنی از پروتئین موجب سرکوب هورمون‌های مسئول اشتها می‌شود.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
قرص‌های لاغری واقعا معجزه می‌كنند؟ این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است‌، بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای تلاش برای بهتر زندگی‌كردن و از راه‌های منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده می‌كنند اما برای سود بیشتر آن‌ها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.