هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان


کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره عرضه خشکبارهای مانده و کهنه در این ایام هشدار داد و توصیه کرد: هموطنان برای خرید این اقلام به واحدهای صنفی مراجعه کنند. خرید از دست‌فروش و دوره‌گرد تحت هر شرایطی ممکن است عوارض جسمی به دنبال داشته باشد.

به گزارش لقمه، مهندس قاسم قنبری در گفت‌وگویی با توجه به قرار گرفتن در آستانه عید نوروز و افزایش تقاضا برای خرید اقلام مصرفی بویژه مواد غذایی چون شیرینی‌ و خشکبار به ارائه توصیه‌هایی به مردم در حین خرید پرداخت و اظهار کرد: نه تنها به هنگام مراجعه به قنادی‌ها، بلکه لازم است مردم به هر مرکز خریدی که مراجعه می‌کنند توجه داشته باشند که وضعیت ظاهری کالای عرضه شده موید کیفیت آن است.


وی افزود: بنابراین شاید مردم به کارگاه قنادی یا آشپزخانه رستوران دسترسی نداشته باشند اما مشاهده وضعیت ظاهری همان سالن و مکان عرضه، رعایت بهداشت فردی، وجود کارت‌های بهداشت، نوع استفاده از وسایل چون دستکش یا انبرک به هنگام عرضه شیرینی‌ها، بهداشت فردی ارائه‌کنندگان خدمت، استفاده از کلاه، روپوش و پوشش متحدالشکل می‌تواند کمک‌کننده باشد و این رصد احتیاج به تخصص خاصی ندارد.


قنبری درباره عرضه خشکبارهای مانده و کهنه در این ایام هشدار داد و اظهار کرد: تکنیک‌های نمونه‌برداری مواد غذایی در این خصوص هنوز فراگیر نشده است. اما همواره توصیه می‌کنیم هموطنان به واحدهای صنفی مراجعه کنند. خرید از دست‌فروش و دوره‌گرد تحت هر شرایطی ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند.


وی اضافه کرد:‌ حداقل مزیت خرید از مراکز صنفی مجاز این است که خرید خشکبار از واحدهای صنفی، در صورت وجود مشکل قابلیت پیگیری از طریق شکایت را داراست.


نقل از :ایسنا

کد: 3398 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۳ اسفند بازدید: 4406 ساعت: 7:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
2 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
3 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 ارزآوری خشکبار ۹ درصد بیشتر شد ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 تزیین جذاب هندوانه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 سلامت میوه‌های خشک تضمین نمی‌شود/انتقال بیماری هپاتیت و ایدز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
8 چرا ۷۰ درصد تخمه‌هایی که در ایران به فروش می‌رسد چینی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 صادرات سالانه بیش از 2 میلیارد دلار خشکبار ایرانی به بیش از 50 کشور جهان ۱۳۹۴ شنبه ۵ دي
10 میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکباردر شب یلدا ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
11 ارزان شدن آجیل و افزایش قیمت هندوانه، خرمالو و انار در آستانه شب یلدا ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.