صادرات 1.3 میلیارد دلاری مواد غذایی کشور در 11 ماه نخست امسال


معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اینکه حجم صادرات غذایی کشور در11 ماه نخست‌امسال 1.3 میلیارد دلار ارزیابی شده است،گفت: با حضور در بازار تجارت مواد غذایی حلال این سهم را افزایش خواهیم داد. حلال این سهم را افزایش خواهیم داد.

به گزارش لقمه، کرمانشاهی، با اشاره به اینکه حجم تجارت خارجی کشور طی 11 ماه امسال رقمی بالغ بر 86 میلیارد دلار بوده است، اظهار داشت: از این میزان حدود 38 میلیارد دلار سهم صادرات کشور به شمار می‌آید که در این میان بحث برند به ویژه برند حلال در حوزه صادرات اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.

وی ضمن بیان اینکه در خصوص برند محصولات حلال باید به موضوعات مهمی توجه نمود، افزود: در حال حاضر در جهان جمعیتی بالغ بر 2 میلیارد نفر مسلمان وجود دارند که براساس مطالعات تجارت برندهای حلال 2 تریلیون دلار در دنیا است که سهم کشور ما رقمی حدود 1.5 درصد است.

کرمانشاهی اضافه کرد: اعتقاد داریم که بایستی کشور سهم مطلوبی را در این بازار تجارت جهانی به خود اختصاص دهد.  به نحوی که در بحث تجارت صادرات و بازاریابی برند حلال یکی از ابزارهای مهم به شمار می‌آید.

معاون سازمان توسعه تجارت ضمن گلایه از اینکه در حوزه برند حلال طی سالهای اخیر اقدامات قابل توجهی در کشور صورت نگرفته است،گفت: برخی از کشورها که شاید در مبانی اصلی برند حلال سهم کمتری را دارند گوی سبقت را از ما ربوده‌اند لذا  بر همه ما واجب است در زمینه  برند و برند سازی حلال که از مباحث مربوط به مبانی حقوقی و ساختارسازی است باید کار بیشتری را نسبت به گذشته انجام دهیم.

به گفته این مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت، موضوع برند حلال برای نخستین بار در 1997 سال میلادی توسط کمیته مشترک فائو و سازمان تجارت جهانی تعریف شد به نحوی که اهمیت برند حلال به عنوان یک استاندارجهانی غذایی معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان را مطرح گردید.

وی با اشاره به اینکه برندحلال عاملی برای توسعه مبادلات و صادرات محصولات غذایی در میان کشورها است، گفت: موضوع برند حلال صرفاً به مباحث صنایع غذایی محدود نمی‌شود بلکه دامنه وسیع‌تری دارد چرا که  این امر عامل تضمین کننده کیفیت و سلامت مورد پذیرش کشورهای اسلامی و حتی کشورهای غیر اسلامی هم میتواند باشد.

 کرمانشاهی ضمن بیان اینکه در این خصوص موافقتنامه‌های متعددی بین کشورهای دنیا به امضا رسیده است، اضافه کرد: بنابراین توجه به برند حلال با توجه به روند توسعه یافتگی و سطح آگاهی افراد نسبت به امنیت و سلامت غذایی میتواند بسیار قابل اهمیت باشد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان از آن دارد که حجم ارزش برند 100 کشور عددی بالغ بر دو هزار میلیارد دلار است که بدین ترتیب در حوزه برند سازی باید ورود پیدا کرده و با بکارگیری ارزش افزوده به عنوان یکی از اهرم‌ها و عامل در بازاریابی محصولات حضور داشته باشیم. تا جهش مطلوبی در حوزه صادرات صورت گیرد.

به گفته وی،  حجم صادرات غذایی کشور از سال گذشته حدود یک و نیم میلیارد دلار بوده که این رقم در 11 ماه نخست امسال حدود 1.3 دهم میلیارد ارزیابی شده است.

وی در ادامه به برگزاری همایش امروز برندهای حلال اشاره کرد و گفت: برگزاری اینگونه همایش‌ها می تواند سهم بسزایی در تجارت غذای حلال و ایجاد برندسازی در حوزه بازار یابی و توسعه صادرات کشور ایجاد نماید.

 


نقل از :تسنیم

کد: 3415 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ اسفند بازدید: 2253 ساعت: 9:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
2 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
6 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
9 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
10 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
11 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.