تغییر قیمت مواد غذایی در تهران


متوسط تغییر قیمت این مواد خوراکی در سطح خرده فروشی های پایتخت از مهر سال 90 تا مهر امسال معادل 46.7 درصد بوده است.

به گزارش لقمه، گزارش خرده فروشی مواد غذایی نشان از رشد اقلام مختلف مواد غذایی در پایتخت بین هفته پایانی مهرماه سال جاری در مقایسه با مهر ماه سال 90 دارد.
رکورد افزایش قیمت در این گزارش مربوط به چای خارجی است که 90 درصد افزایش پیدا کرده است و کمترین تغییر مربوط به قیمت تخم مرغ است که در مقایسه با سال گذشته بالغ بر 3.5 درصد کاهش قیمت برای آن اتفاق افتاده است.

متوسط تغییر قیمت این مواد خوراکی در سطح خرده فروشی های پایتخت از مهر سال 90 تا مهر امسال معادل 46.7 درصد بوده است.



مقایسه سبد مواد خوراکی در پایتخت طی هفته پایانی مهر
عنوان مهر 89 مهر 90 مهر 91
ماست پاستوریزه(کیلوگرم) 1100 1390 2070
پنیر پاستوریزه(کیلوگرم) 3380 4400 8400
کره پاستوریزه (کیلوگرم) 6830 8500 12000
شیر پاستوریزه(لیتر) 1000 1300 2100
تخم مرغ(شانه) 3480 7620 7350
برنج وارداتی(کیلوگرم) 1900 2130 3200
برنج ایرانی درجه یک(کیلوگرم) 2950 3730 4880
نخود(کیلوگرم) 1720 2470 4100
عدس(کیلوگرم) 2080 2440 3440
لوبیاچیتی(کیلوگرم) 2460 2790 5430
لوبیا قرمز(کیلوگرم) 2570 2970 4360
سیب (کیلوگرم) 1470 1900 2280
پرتقال(کیلوگرم) 2890 2530 3230
شلیل وشبرنگ(کیلوگرم) 3090 2480 3860
هندوانه(کیلوگرم) 3200 360 480
خیار(کیلوگرم) 1120 1070 1370
گوجه فرنگی(کیلوگرم) 710 710 970
سیب زمینی(کیلوگرم) 570 840 780
پیاز(کیلوگرم) 490 520 1010
گوشت گوسفند(کیلوگرم) 17360 17520 21800
گوشت گوساله(کیلوگرم) 11560 17500 22700
گوشت مرغ(کیلوگرم) 2890 12000 4750
قند (کیلوگرم) 1400 1700 2140
شکر(کیلوگرم) 1140 1480 1790
چای خارجی(کیلوگرم) 5270 5780 10980
روغن مایع(کیلوگرم) 1960 2300 3170
جمع قیمت اقلام: 84590 91530 138640




    کد: 3429 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 3200 ساعت: 10:24 صبح
    نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

    اخبار مرتبط با این خبر



    نظرات


    تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

    نظر شما

    نام:
    پست الکترونیکی:
    نظر شما:
    کد امنیتی:



    نظرسنجی

    عضویت در خبرنامه
    نام :
    ایمیل :
     

      مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

      باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

      چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

    موارد بیشتر...
    ورود کاربران
    نام کاربر:
    کلمه عبور:
    یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

    گزارش و مقالات برگزیده

    برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
    افراد پرتحرک نیاز به ویتامین D بیشتری دارند/خطر شکستگی استخوان‌ها باپایگاه خبری لقمه : به گفته پژوهشگران، افراد فعال و پرتحرک به منظور کاهش احتمال خطر شکستگی استخوان به میزان ویتامین D بیشتری نیاز دارند.
    چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
    مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟